AR -> RE: KAKO NAJ JO ODVADIM DOJENJA PONOČI?? (1.9.2006 8:52:48)
|
Ja, poznam to zadevo. Na enakem smo bili do pred mesecem dni, ko sem se TRDNO, res TRDNO odločila, da je nočnega hranjenja dosti. Tudi mi ne pijemo iz nobene flaše, ampak samo iz kozarca. Se je lepo naučila in nič ne poliva. Stari smo pa 9 mesecev. Edini recept, ki ti ga lahko dam je ta, da nehaj ponoči dojit. Kar pomeni, ko se zbudi jo cartaj, tolaži, prepevaj... Kar pomaga. Bodi pa pripravljena, da bo prva noč huda za obe. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] bo protestirala, ker ji ne bo nič jasno kaj se dogaja. Tebi se bo pa srce lomilo. Ampak tako pač je s tem. Naša se je prvo noč zbudila ob pol enih in cmihala in protestirala 1 uro, potem je zaspala pa do pol osmih zjutraj brez zize. Naslednjo noč se je zbudila ob po štirih in protestirala 15 minut in potem nazaj zaspala do sedmih. In od takrat se ne zbuja več. To so dobri 3 tedni. Jaz pa spim kot top. kar pomeni, da spi ponoči od sedmih so sedmih brez zize. Najprej se zbudi ob šestih in takrat jo seveda podojim. MI je pri 2 mesecih boljš spala kot pa recimo pri sedmih, ko sva začeli dodajati gosto hrano. Pri 8 mesecih pa smo že po 2 ali 3 na noč zizali. Ker sem vedla, da ne more biti lačna, ker čez dan je vse na žlico in vidim koliko poje, sem ji nočne obroke ukinila. Svetujem ti pa, da ji ne ponujaš nobenega nadomestka, kot je voda, čaj, duda..., ker potem jo boš ponoči navadila na to. Poročaj kaj se boš odločila.
|
|
|
|