Barve na steni (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Ustvarjamo skupaj

Sporočilo

chips -> Barve na steni (31.8.2006 16:46:52)

Ali ima katera v otroški sobi bolj žive barve ali imate bolj nežne.Jaz izbiram pa se ne morem odloćit kako bi pobarvala sobo za Teo.
Ali bi vsako steno drugačne barve ali bi naredila spodnji del temnejše barve zgornji del svetlejši in vmes tisto okrasno burduro(nalepko)??[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Imamo pa 2 veliki steni,na tretji steni so okni(6 kom.)in še ena manjša ki pa je zavita kot bi prerezala  8 kotnik oz.STOP znak.

KIRA -> RE: Barve na steni (31.8.2006 18:13:10)

rumeno, tako bolj pastelno, ter apricot, kot v dnevni. take tople barve. lahko pogledaš v mojem albumu. če te zanima, mi piši na ZS, pa ti pošljem geslo.

Anonimen -> RE: Barve na steni (31.8.2006 19:58:24)

Jaz bi jih pobarvala bolj živo v večih barvah (če ne boš ničesar gor narisala), saj razne barve stimulirajo tudi možgančke, pomenijo veselje,... zato je pa med drugim tudi otroška oprema (pohištvo) v različnih barvah.

Mi imamo pobarvano sobico v modro. Porisana je pa z raznimi disnijevimi junaki, ki letijo.

Tracy -> RE: Barve na steni (2.9.2006 19:47:07)

Mi smo ravno danes barvali stene. Moja želja je bila da bi spodaj naredila zeleno zgoraj pa rumeno, in seveda vmes bordura. Ker pa moj mož ni bil za to, pa smo potem kompromisno dve steni pobarvali v rumeno. Potem sem pa še naprintala razne junake iz risank, in sva jih z mojo princesko skupaj nalepili na steno. Mislim da je zelo fajn izpadlo, pa za zelo malo denarja.

smrka -> RE: Barve na steni (5.9.2006 18:46:17)

Mi mamo od tamale v oranzni barvi, gor pa polepljen medo PU

Stran: [1]