mucica1 -> noče goste hrane (31.8.2006 10:57:35)
|
Pozdravljene! Imamo velik problem pri uvajanju goste hrane. Naš fantek je star 5m in pol in zavrača vso gosto hrano, kar sicer samo po sebi še ne bi bil tak problem, če bi se še vedno dojila. Meni je namreč čiso zmanjkalo mleka in tako smo pristali samo pri umetnem mleku Aptamil2. Ko naš malček samo zagleda krožnik in žlico se že začne tuljenje in sploh noče odpreti ust. Skrbi me, da zdaj sploh ne dobi več vseh vitaminov in drugih snovi, ki jih potrebuje za svoj razvoj in da bo nazadnje še zbolel. Na drugih forumih berem, kako vsi malčki jedo z veseljem, mi pa se trudimo z jokom pri vsaki žlici posebej.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Prosim, če mi lahko pomagate s kakšnim nasvetom, kaj ste storile ve, če ste slučajno imele podobne težave oz. kako ste uvajale gosto hrano, da so vaši malčki jedli z veseljem. Vsak nasvet bo prišel prav. Mi smo začeli z rižekom, ki ga je sprva sicer kar rad pojedel, ko pa smo začeli uvajati sadje in zelenjavo, pa se je začelo tuljenje in zdaj sploh noče ničesar. Sem poskusila nadomestiti gosto hrano vsaj s sokom, pa tudi tega ne mara in joka takoj, ko ugotovi, da ni čaj ali mleko. Za vaše odgovore se vam že vnaprej zahvaljujem.
|
|
|
|