VVZ KEKEC (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

Anol -> VVZ KEKEC (31.8.2006 8:58:52)

Živ,

A, je še kera tukaj na forumu, ki gre jutri s svojim otročkom v VVZ Kekec prvič, a ste že kaj živčne?

polona3 -> RE: VVZ KEKEC (31.8.2006 9:44:32)

Živjo,

ja, mi gremo. Jest sm kr živčna k sploh ne vem kako bo naš mali reagiral na otroke, vzgojiteljice...
lp

Anol -> RE: VVZ KEKEC (31.8.2006 11:10:53)

Ja, tudi jaz ne vem kako se bo obnašal. Sicer je zelo družaben in tudi vzgojiteljica mi je dala na predstavitvi dober vtis.
Naš je star 2 leti in ko ga sprašujem kaj bo počel pravi, da bo pel (kar zelo rad počne), pa igral se. V glavnem je zelo pozitivno usmerjen, kar se tiče vrtca, po mojem, da bom samo jaz [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]. Se bo treba zadržat.

Želim vama čim bolj uspešno vključitev v vrtec.

polona3 -> RE: VVZ KEKEC (31.8.2006 11:44:41)

Tudi naš je star dve leti - mogoče bosta pa celo skupaj...pa se mogoče še vidmo! Tudi vama želim čimbolj neproblematično vključitev.

lp

Anol -> RE: VVZ KEKEC (31.8.2006 14:39:21)

Živ polona3,

sam še eno vprašanje, kdaj so vama rekli, da prideta zjutri?

Hvala.

polona3 -> RE: VVZ KEKEC (1.9.2006 12:31:09)

Živjo Anol,

sori včeraj nisem bla več na RR, ker mam internet samo v službi. Moj odgovor pa ti zdaj tudi ne koristi več. Kako ste preživeli? Mi smo kar jokali, ga nisem nič samega pustila, po treh urah sva šla domov.

lp

Anonimen -> RE: VVZ KEKEC (4.9.2006 16:56:20)

mi smo tud v kekcu, v katerih skupinah so vajini otroci! Moja je v palčki, stara 2,5 let tako da so mogoče skupaj!!
javita

Stran: [1]