RE: OVULACIJSKI TEST (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

sandrat -> RE: OVULACIJSKI TEST (5.9.2006 9:55:10)

To se pravi, če se men poveča temperatura je že konec z ovulacijo in je vlak odpeljal? Pol lahko spet čakam na naslednji mesec?

Pol si morm res kupt ovulacijski test. Če je to tko pol še celo večnost ne bom [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image].

A teb pomaga f-test?

Zofy -> RE: OVULACIJSKI TEST (5.9.2006 19:01:53)

Jaz sem si ta test kupila že nekaj časa nazaj, vendar sem ga opustila, ker se mi je vedno zdelo, da ne ločim kdaj so plodni in neplodni dnevi. No, hvala bogu ste me spet spomnile najn in danes včeraj sem ga spet probala, ker se ravno približujejo dnevi O. Danes pa imam namesto mehurčkastega vzorca tak bolj črtkast. Ali katera ve, če je to to? Paprot ravno ni (kot piše v navodilih), je pa vseeno drugače kot običajno in pojma nimam kako naj bi to zgledalo [sm=zmeden2.gif]

sun123 -> RE: OVULACIJSKI TEST (5.9.2006 20:32:50)

Zofy ja to naj bi blo to. Ne vidi se ravno praprot, ampak kakor črtice ja.

Zofy -> RE: OVULACIJSKI TEST (5.9.2006 22:01:34)

Cool [sm=smiley16.gif] Pol pa grem hitro veselo na [sm=sloncek.gif]

sun123 -> RE: OVULACIJSKI TEST (6.9.2006 23:46:37)

Zofy pa velik sreče!

Zofy -> RE: OVULACIJSKI TEST (7.9.2006 10:51:13)

Hvala![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Včeraj mi pa je pravi praprot pokazalo, juhuhu. A mogoče veš koliko dni naj bi bil praprot oz. črtice. Predvčerajšnjim sem imela črtice, včeraj praprot, danes pa spet črtice. Sklepam, da je bil vrhunec včeraj, me pa zanima kako tebi oz. še komu drugemu kaže. Ali kaže samo O ali vse plodne dneve?

blanč -> RE: OVULACIJSKI TEST (7.9.2006 11:52:58)

Meni ponavadi samo črtice praprot mi je samo enkrat. Sigurno je bil včeraj vrhunec.

sun123 -> RE: OVULACIJSKI TEST (7.9.2006 21:40:53)

Mislim, da kaže vplodne dneve. Samo tako kot si ti razložila Zofy bi pa tudi znalo bit.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]