|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Plesen na postelji
30.8.2006 20:27:24   
makica
Živjo,

Imam posteljo, ki je narejena iz iverke in je oblečena v peno in tkanino iz mikrofibre. Postelja je bila v stiku s steno na kateri se je pojavila plesen in se seveda prenesla tudi na posteljo.

Kako bi se te plesni znebila iz postelje. Problem je namreč ker zelo smrdi in se vonj prenese na celo sobo.

Hvala in LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Plesen na postelji
30.8.2006 21:02:23   
Anonimen
Te nadloge se ne boš rešila kar tako,
najbolje, da kar celo spalnico zamenjašuser posted image

(odgovor članu makica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
30.8.2006 21:59:55   
lol
Pri meni je ista pesem.Sedaj sva kupila novo posteljo(ni še postavljena),tako ki je od tal cca 25 cm in bom vidla kako bo.Sedaj pa imava še francosko in je obupno ležati na njej.Zvečer se stuširam in zjutraj se moram spet ker smrdim po plesni.Grozno.To pa se ne da odstranit,edino da jo daš za kak teden ven na sonce da se bo fajn preluftala,pa z kakim čistilom probaš to pošpricat.Nama je to že tretja pojstla v 4 letih k sva jo kupila zarad vlage.

(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.8.2006 22:54:47   
abi
tudi jaz sem imela podoben primer z prejšnjo posteljo - zračenje ni pomagalo , čistila tudi ne - morala sem jo zamenjati ker je bilo  ležati na vlažni postelji obupno  user posted image .
Kupila sem dormeo, dvignila posteljo, spodaj v iverko pa navrtala velike luknje za zračenje - zaeenkrat je vse o.k.user posted image

(odgovor članu lol)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.8.2006 0:05:56   
lelaval
Plesni se boš ful težko znebila - če se je sploh boš. Poskusi s čistili (Mislim, da je BREF PROTI PLESNI) in zračenjem. Če to ne pomaga, boš žal morala zamenjati posteljo. Pa pazi, da se ne bo zopet dotikala stene, da bo pod posteljo prazno - postelja dvignjena od tal, da zrak skozi kroži, pod jogijem pa obvezno latofleks - deske, ne iverka v celem, da zopet zrak lahko kroži. Pa uredi to čimprej, saj ni vredu za dihala ne za vaju z možem, še manj pa za otroka (če spi ali pa se le zadržuje v takem prostoru). 

< Sporočilo je popravil lelaval -- 31.8.2006 0:06:22 >

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.8.2006 11:09:35   
SašaR
Tudi če se boš plesni znebila, bo smrad sigurno ostal. Mi imamo novo hišo. V stari smo imeli z vlago veliko problemov. Prinesla sem neko stvar iz stare spalnice v novo (drugače imava vse novo v spalnici) in ne boš verjela, smrad je tudi v naši spalnici sam nekako gre z zračenjem. Bo potrebno poiskati vzrok smradu in ga odstraniti.user posted image

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.