|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: pomoč
1.9.2006 8:21:08   
Anonimen
Diana.. jaz osebno v resitev taksnih tezav na nacin pogovara in ultimatov ne verjamem.. ker se mi ne zdi verjetno, da bi se zaradi tega kaj lahko spremenilo.

Edina pot je ta, da se njemu zgodi nekaj, kar ga strezne.. in cisto mozno je, da jo ima rad.. ampak nima obcutka odgovornosti, do tega v kar se je spustil..
Ce mu reces.. in razlozis.. kako je treba biti odgovoren predvsem do sebe najprej.. potem si posledicno itak do vseh.. in bla bla.. bo mogoce poslusal in z mislimi bo v gostilni.. mogoce prisel kaksne pol ure prej domov.. ampak to ne bo nic spremenilo..

Ce postavis ultimat.. udaris na njegov ego.. in ziher se taksen moski odzove na nacin.. da njemu se pa ne bo postavljalo ultimate.. in mogoce res ne bo sel v gostilno.. ampak ne zato, ker ne bi zelel iti.. in ker bi dojel, zakaj naj ne bi sel v gostilno.. ampak ker jo bo potem izgubil.. in ziveti v taksnem odnosu po mojem ni glih prijetno..
To so poceli v srednjem veku, ko so si izmislili pekel.. kot ultimat, zato da so ljudje dusni mafiji nosuili denar.. in ta strah pred peklom je se vedno prisoten.. in vsi ki so religioni zaradi pekla.. so najvecji strahopetci in zasluzijo si nekaj hujsega kot je pekel..

Ce pa hladokrvno in mirno gres.. in ce ima ta tip njo se vedno rad.. mu bo takoj jasno zakaj se je to zgodilo.. in potem se bo moral odlociti.. ali druzina ali kozarec.. ne bo imel nobene izbire vec.. in nihce ga ne bo prisilil v kaksno odlocitev.. in mogoce.. mogoce bi potem to drzalo za vsaj za nekaj casa..
Dokler pa zenska krili, tuli, postavlja ultimate, se pogovarja in pogovarja in pogovarja.. skratka se obnasa, kot otrok, ki se vsral v hlace in se tega ne upa povedat.. do takrat ni nobene nuje po spremembi.. in zakaj bi se sploh spremenil.
Prides pijan domov.. pa se mal pogovarjas.. pa spet prides pijan domov.. pa se spet pogovarjas.. pa dobis ultimat.. in mogoce tisti vecer ne gres.. in potem ji z necem vrnes milo za drago.. in pol spet nek kompromis.. jaz tebi dam to nazaj.. in grem lhko danes s prijatli malo pit.. in prides pijan domov.. pa se spet mal pogovarjas.. Uhhh.. dolgocasno in utrujajoce in predvsem zelo ponizujoce, ce moras prosit, da je tip s teboj in s svojim otrokom..

Ubcudujem nekatere zenske, da imate tolk potrplenja.. ki v bistvu ni potrplenje, ampka odvisnost.. navezanost.. nasamostojnost.. in  tako malo samozavesti in tako malo cenite sebe.. tako zlo malo se imate rade..
Ocitno je nakaj narobe v vzgoji nasih starsev.. da tipi kadijo in pijejo.. zenske pa z veseljem vse to prenasajo.. in kaksno vzgojo lahko nudijo taksni ljudje svojim otrokom? Verjetno se slabso kot so jo nasi starsi..
Najprej SEBE postimaj.. pol si umisli partnerja.. in ga spoznaj.. in potem otroka.. Ce je taksen vrstni red.. si lahko marsikaj prihranis..

Problem pa je v tem, da takrat ko se zaljubis verjames, pa ce ti partner ubljubi najbolj nemogoce zadeve.. in to zgolj zato, ker si s tem partnerjem zapolnil luknjo, ki bi jo najprej moral zapolniti z ljubeznijo do sebe.. da verjames vase.. da nimas nagnenj, da se kaznujes, da prezivis brez tega, da davis partnerja..

itd...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
1.9.2006 10:45:02   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Sita

Ja Tanika  a! A ne veš da sta alkohol in tobak najhujša sovražnika erekcije. Če ne boš malo naredila reda in ga manj vspodbujala pri zlorabi teh substanc bosta kmalu imela na spisku izgovorov za pitje še eno postavko: on ne bo mogel, ti pa ne boš dobila. In ko bo pimpi pau  boš lahko vlekla le še uvelo gumico ali pa plastični substitut. Na RR pa boš johtala, kako dolgo se že nista šla telovadbe za mamice in atije in morebiti celo oprezala za kakšnim poštarjem..

Firasto

Zaenkrat še nimava problemov pri igricah za mamice in atije. user posted image  Poleg tega pa sem pri izbiri partnerja gledala tudi na to, da je mlajši od mene user posted image  Ko pa več ne bo mogel, potem pa mu preprečim kajenje, in tistih nekaj piv na leto. Če pa to ne bo pomagalo, ga pa menjam za mlajšega.user posted image  Ampak glede na njegov spolni apetit in njegove trenutne zmožnosti, se tega nimam kmalu bati. user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 27
1.9.2006 10:48:04   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO Tjazy:

Ocitno je nakaj narobe v vzgoji nasih starsev.. da tipi kadijo in pijejo.. zenske pa z veseljem vse to prenasajo.. in kaksno vzgojo lahko nudijo taksni ljudje svojim otrokom? Verjetno se slabso kot so jo nasi starsi..
Najprej SEBE postimaj.. pol si umisli partnerja.. in ga spoznaj.. in potem otroka.. Ce je taksen vrstni red.. si lahko marsikaj prihranis..

Problem pa je v tem, da takrat ko se zaljubis verjames, pa ce ti partner ubljubi najbolj nemogoce zadeve.. in to zgolj zato, ker si s tem partnerjem zapolnil luknjo, ki bi jo najprej moral zapolniti z ljubeznijo do sebe.. da verjames vase.. da nimas nagnenj, da se kaznujes, da prezivis brez tega, da davis partnerja..

itd...

Ko sem to prebrala (oz. cel post), so se tudi meni postavila neka vprašanjca?!
user posted image Bravo, Tjazy, ma res si dober!                         
                                                       lep dan še naprej,   Rožica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
1.9.2006 13:29:41   
Anonimen
A pol me ti Ruzca ne bos z valerjem pretepla? user posted image user posted image

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
1.9.2006 14:28:26   
Rožica I
A bi rad, da bi te user posted image  ?! Ne, Tjazy, tebe ne- me je pa nekoga drugega zamikalo mal klofnit user posted image  !
Mi je bil všeč post- kje najdeš take zadeve (res mislim)?               LP, Rožica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
1.9.2006 14:38:50   
Anonimen
Ma tam v eni temi so mi ene tri obljubljale, da me bojo preteple z valerjem.. user posted image user posted image

Kje najdem? Samo gledam okoli sebe..

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
1.9.2006 22:20:14   
CIPRESA
A bejž no bejž Tjazy cigarete in alkohol pa nemoreš enačit na noben način. Poglej če kadim nisem nezavestna in točno vem kaj delam in ne vidim dvojno lahko delam kar hočem TREZNO!!!!!! Če sem pa pijana potem sem pa res nezavestna in nimam pojma kaj delam, zato se s tem, da gre za isti šmoren, jaz ne strinjam!!!

Pa še to meni že to ni normalno da vsak dan kerga cukneš ali spiješ eno pivo, ne samo to kot praviš ti da si pijan. Nekdo lahko popije gajbo piva pa ni pijan jaz samo štofeljc povoham pa grem cik-cak, zato je pijanost že najnižja oblika nezavesti obstajajo še bolj blage, ki počasi preraščajo z kozarčkom ali dva na dan v težjo in večjo obliko nezavesti.

No samo tolk, ker mi je v oči padel tisti tvoj stavek o cigaretahuser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
3.9.2006 10:20:17   
Naty*Taja
Se skoraj popolnoma strinjam s Tjazyem, razen tisto, da si alkoholik, če si več kot enkrat na leto pijan?! A potem morem it na zdravljenje, če sem kakih parkrat na leto dobre volje zaradi kozarčka, dveh? (Več jaz tak ne rabim, da ga čutim!) Je pa zanimivo, da to prihaja iz ust moškega (sej si, a ne). Take izjave namreč. Srečna tvoja draga!!

MONTIGNAC

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 33
4.9.2006 11:02:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

Srečna tvoja draga!!

user posted image user posted image user posted image user posted image  Ne vem ce bi se tale draga tko strinjala s tabo.. ker iz mojih ust pridejo se mnogokatere izjave.. user posted image user posted image

Ma sej.. ce jaz napisem, da je konc s clovekom, ce je vec kot 1 krat na leto pijan.. to ne pomeni cist tko.. ni tko drasticno..
V resnici mislim tako.. ce imas ti pod kontrolo alkohol.. pol je ok.. ce ima alko pod kontrolo tebe.. pol je nezavest in ornk kriticno.
In ce imas ti pod kontrolo cigarete.. in ce ne kadis v prisotnosti drugih ljudi.. (nekadilcev) pol ni panike.. ce pa tezko abstiniras 2 tedna.. ce se vsak dan, v teh 14 dneh spomnis na cigarete in te srbijo prsti.. potem je ornk kriza.. in bi se bilo fajn pozdraviti te odvisnosti..

(odgovor članu Naty*Taja)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?