otekle noge (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Alika -> otekle noge (23.7.2004 19:43:32)

Kaj naredite nosečke proti oteklim nogam????:((:((
Jz sem v 27.tednu in mam zdele dva dni noge kot buhtle,desno mal bolj k levo(se mi sploh gležni ne vidjo:hudicek:)Pa ful velik pijem.Kaj še lohk naredim,da mi ne bojo tolk otekale?:zmeden:
lp Alika

Anonimen -> otekle noge (24.7.2004 10:42:24)

ciao.pčivaj čim več če lahko z nogami privzdignjenimi,če imaš koga zraven naj ti jih energično zmasira (od gležnja navzgor)izmenično prhanje nog topla mrzla voda tudi oblaži bolečine drugeha pa kaj dosti ne moreš storiti kot počakat da rodiš naslednji dan po porodu bodo otekle dosti manj.za domov iz porodnišnice si vzemi druge čevlje haha,ker se ti bodo te ki jih sedaj nosiš plavutke. vseeno se lepo imej.....:sloncek::sloncek:

Alika -> otekle noge (24.7.2004 11:32:44)

Hvala za nasvet.V treh mescih me bo kr pobral:hudicek:
Še dobr,da nosečnost ne traja dlje:zmeden:
Joj,kje je še oktober:zmeden::zmeden:

Anonimen -> otekle noge (24.7.2004 11:53:43)

... pa še izmenično tuširanje z mrzlo in vročo vodo, vaje s stopali (vrtenje stopal, obračanje levo-desno, gor-dol), nežna masaža akupresurnih točk na podplatu, in predvsem, če denarnica zmore, aparat za elektrostimulacijo ali presoterapijo.

Anonimen -> otekle noge (26.7.2004 12:39:03)

za nas bo kar hitro oktober tu tebi pa.... še se spomnim kako se zadnji mesec vlečeeeeeeeeeeee.nikoli konca vsa si težka pa vsega sita,no dosti o tem,potem ko bo v tvojem naročju bo vse pozabljeno.res dobro da ne nosimo tako dolgo kot:sloncek:mislim da bi bilo dosti manj otrok.pa ne pozabi noge v luft pusti se crkljati če lahko......:zmeden:;)

janjja -> otekle noge (2.8.2004 10:33:43)

Meni pomaga če se uležem in noge naslonim na nekaj višjega. tako da so noge v višini trebuha. tako kri boljše cerkulira in tudi sama se počutim veliko boljše. ;)
Saj boš zdržala, verjemi. Jaz sem v zadnjem mesecu in do roka imam še 23 dni. Noge imam vsak večer otečene in tudi prste na rokah. :((
Ponoči imam čelo včasih krče v nogah. Ampak tolažim se s tem da še malo pa bo. pa čeprav se ta zadnji mesec takkoooooooooo vleče.:((

Stran: [1]