|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   najljubši palček
30.8.2006 11:53:27   
monika30
Naš malček je star 2,5 meseca in je odkril palčka.
Ker so me vsi svarili, da je boljš, da ima dudo, ker se lažje odvadi kot palčka, smo sprobali vse možne dude, pa sploh ne potegne, tak da sem obupala.

A je to res tako težko odvadit, kdaj je nujno da ga začnem odvajat? Zdej se mi zdi, da še nima smisla, ker če mu dam prstka ven še bolj rine notri.
So se vaši sami odvadili sli ste jih ve?

Lp Monika
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: najljubši palček
30.8.2006 12:11:06   
*alja*
Jas nevem kako bi to odvadila ( moja user posted image  hvala bogu nima dude in ne prstka )!

Vendar ga čim prej odvadi! Moja znanka, je vedno govorila da je še premali, da še ne razume,... zdaj je star 14 mesecev in še vedno vleče palec in to do krvi ( ima celega zatečenega, ranjenega, krasto,.. ). In ne pomaga nič!

Tako da delaj na tem da ga čim prej odvadiš!!

_____________________________

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.



(odgovor članu monika30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: najljubši palček
30.8.2006 12:25:23   
GATA
Naša tudi ni marala dude, sam pri tej starosti pomoje še ne pomeni nič pretresljivega, ker user posted image  odkriva samega sebe. Naša je tudi dajala prste, pa prstek pa roko v usta, danes pri 9,5 m sem pa tja da v usta prst (ni nujno kerega) samo verjetno zaradi zobkov ki ji rastejo, drugače je pa prezaposlena z drugimi stvarmi user posted image .

Sem pa sicer ko je bila mlajša mazala zaradi sončka s kremo pač tudi po rokicah. Ko je dala prste v usta je takoj dala ven tako da sem ugotovila da je krema user posted image  tudi za user posted image  in tako tud ni več tok prstkov dajala v usta user posted image . Mogoče jo je to prepričalo user posted image .

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: najljubši palček
30.8.2006 12:44:50   
KBM
Moja je tudi pri tej starosti non stop palčka v usta tiščala in potem se je sama odvadila,dude pa itak še danes pri 10 in pol mesecih ne marauser posted image

_____________________________

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu GATA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: najljubši palček
30.8.2006 14:39:55   
sonchica
če jo hočeš odvadit prstka in navadit na dudo je cucelj namoči v kakšen sok... mi smo v lekarni kuple kuminin sirup user posted image

_____________________________



(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: najljubši palček
30.8.2006 17:21:15   
monika30
Sonchica, smo že probal namakat, pa ima v usth samo dokler je sladko pol pa ven vrže, zadnje čase pa niti sladkega več noče.
Kaj pa čmo očitno si je zbral prste. Sej vedno ne grize in sesa samo palčka, rine tudi rokico, ampak večino zadene palčka, bomo vidli, mogoče ga bo minilo.
lp

(odgovor članu sonchica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: najljubši palček
30.8.2006 17:32:42   
mml
Naša user posted image  tudi ni marala dude (smo poskusili vsaj 5 različnih, potem smo pa ubupali user posted image ). Pri starosti 2.5 - 3 mesece je tudi začela tlačit v usta najprej celo roko, potem prste in postopoma se je v ustih vedno pogosteje znašel palček. Mi2 sva se odločila, da ji ga od vsega začetka potegneva ven, kadar sva jo le videla. In ker očitno še ni bila zelo navezana na palček, ni hudo protestirala. Sem ji pa vedno, ko sem ji dala palček iz ust, povedala zraven kakšno "pesmico", tako da smo vse obrnili na šalo. Po kakšnih 2 mesecih je prešel palček čisto v pozabo in sedaj zaide v usta približno tako pogosto kot drugi prstki (če pa že zaide pa vedno sledi "pesmica", ob kateri se sedaj user posted image  veselo reži)

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu monika30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: najljubši palček
1.9.2006 11:32:59   
lolipop
Mene nikakor niso mogli odvaditi "palčkanja". Potem so v Avstriji kupili neko žavbo, s katero so mi mazali prst in ki je bila odvratnega okusa. Jaz pa sem ga hodila v kopalnico v bide pratuser posted image . Rezultat: nositi sem morala aparat za zobe.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: najljubši palček
1.9.2006 21:38:19   
Darči76
Naš user posted image  je najprej imel dudo do 3 mesecev, potem ni hotel nič, ko pa so prihajali zobki, pa je vztrajno sesal palec!!!
Pa sva sprobala nekaj dud in nič! POtem pa sva šla iskat dudo, ki je najbolj podobna prstku na roki - palcu. Pa sva jo  našla: duda Chico nas je rešila!!!
Na začetku je sicer ni hotel, pa sem mu jo vztrajno držala v ustih, tako da je potem takoj pozabil na palčka!user posted image

Sicer bi bili bolj veseli, če ne bi bilo ne palčka in ne dude, ampak rajši duda....

_____________________________

Don't be afraid that your life will end,
be afraid that it will never begin.

(odgovor članu lolipop)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: najljubši palček
1.9.2006 22:06:48   
mateja2006
Tudi pri nas imamo enak problem.  Ja, začelo se je pri 3 mesecih, sedaj pa smo stari 4,5 mesece, palček pa je vedno več v ustih.  Probali smo en kup različnih dud, a ne pomaga.  Nekako smo se vdali, a z upanjem, da ko bodo začeli zobki, morda še sprejme dudo.  Čez dan še večkrat poskušamo, vendar jo sinko vztrajno z jezikom potiska ven  :-(

(odgovor članu monika30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Angelska imena za deklice in dečke
Preverite seznam prelepih in zelo posebnih imen za dečke in deklice, ki nosijo angelski pomen.
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?