|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krvodajalstvo
30.8.2006 11:00:33   
Anonimen
Jutri grem prvič na krvodajalsko akcijo, ker imam redko in iskano krvno skupino.Grem skupaj z mamo.
Zanima pa me, če ima katera izkušnje z krvodajalstvom, če lahko daš kri če si morda noseča, pa tega še ne veš.Jutri je 31. dan ciklusa, počakat pa moram vsaj 35. dan za delat test.A mislite, da bi lahko to morebitni user posted image  škodilo, da mi vzamejo 3 dl krvi, ali pa to vbistvu nima veze z ničemer.
Res bi rada dala kri, zato ne razmišljam, da nebi šla, pa še mami sem obljubila..... 
Če je katera krvodajalka, ali si takrat, ko ti vzamejo najprej malo krvi za testiranje, sam z sestro?Ker sem mislila, da bi morda lahko preverili, če sem slučajno noseča, da mi v tem primeru nebi vzeli krvi?Ker nebi rada to pred mamo prosla....
Malo zmedeno vprašanje, ampak če mi katera zna svetovat in ima izkušnje bi bila vesela.Hvala.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
30.8.2006 11:09:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Krvodajalstvo
30.8.2006 11:10:33   
Anonimen
Jaz sem bila noseča okoli 14 dni,ko sem dala kri.Nisem vedla da sem,če bi ne bi dalauser posted image Narobe pa ni bilo nič.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
30.8.2006 11:12:02   
sarica3
na tvojem mestu bi danes za vsak slučaj poklicala na transfuzijski center in se o tem pozanimala.
drugače sem pa istega mnenja kot radha.
pa srečno

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.8.2006 11:42:09   
tinatona
Hej!

Jaz sem že velikokrat dala kri in ti lahko povem, da ti je ne bodo vzeli, če obstaja majhna možnost da si noseča.

Ko prideš tja in se vpišeš, ti potem najprej v laboratoriju preverijo vsebnost hemoglobina v krvi, ter določijo krvno skupino; nato ti izmerijo pritisk, izpolniš eno anketo; nato pa greš k zdravniku. Tam povej da obstaja možnost da si noseča, potem ti bodo pa že povedali kako in kaj.

LP Tina

(odgovor članu sarica3)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.8.2006 12:02:08   
Anonimen
Men niso ugotovili,da sem noseča pa sem bila.Ko sem potem premišljevala se mi je tudi zdelo čudno.....

(odgovor članu tinatona)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
30.8.2006 12:07:18   
tinatona
saj ti ne delajo testov za nosečnost. Kako naj bi potem vedeli?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.8.2006 15:26:06   
sonchica
vzamejo ti kri iz prsta kod je rekla radha za ugotovitev vrednosti hemoglobina in da preverijo krvno skupino.... potem pa greš na posvet k zdravnici... pa nesmeš dajat kri če si noseča ker tudi če si malo prehlajen je nesmeš dat...jaz na tvojem mestu nebi šla....

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?