|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izkušnje s stajico
29.8.2006 21:47:29   
zmajči25
Zanimajo me vaše izkušnje s stajico. Ali jo sploh imate? Kdaj ste otroka prvič dale v stajico? Na kaj je treba biti pozoren pri nakupu? So bili vaši otroci radi v stajici?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izkušnje s stajico
29.8.2006 21:54:27   
sjug
Imeli smo jo na posodo za en mesec. Izkazala se je kot popolnoma neuporabna in za skladiščenje igrač. 

_____________________________

Never Ever Give Up!

(odgovor članu zmajči25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Izkušnje s stajico
29.8.2006 22:05:41   
GATA
Mi smo stajco nadomestili s prenosno posteljo - na začetku je še šlo pa ne za dolgo, starejša user posted image  ko je postajala bolj je protestirala. Zadeva kot stajca ni funkcionirala. Verjetno bi bil učinek isti s stajco user posted image .

(odgovor članu sjug)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Izkušnje s stajico
29.8.2006 22:40:46   
AKŠ
tudi mi iammo izposojeno in še dobro da je nismo kupovali, ker je res zelo malo uporabljamo....mala ne zdrži dolgo notri, ker ji le ta ni zanimiva - raje se potika okoli po stanovanju in zganja lumparije....

kdaj sem jo dala not? ko je začela samostojno sedet.....

je pa res sedaj bolj v napoto, kot pa bi mi prišla prav....mogoče ta mala zdrži noter uro in pol na cel teden.....bore malo....(če ne drugač jo dam not, vsaj da kakšno čebulo za kosilo narežem, pol je pa že dretje in jok....user posted image )

_____________________________

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.


(odgovor članu GATA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Izkušnje s stajico
29.8.2006 23:09:37   
frutka_
Jaz sem tudi imela sposojeno od sestrične pa ne vem,če je mali bil vsega skupaj 1uro noteruser posted image . raje ej brskal po kuhinji in raziskovalstanovanje. Če sem ga želela imeti ob sebi sem ga dala v stolček za hranjenje ali pa na igralno podlogo.

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Izkušnje s stajico
29.8.2006 23:15:05   
NENAJANI
Nam je bila pa stajica super (jo imamo še vedno v uporabi)
Kristjan je zelo rad notri!!! user posted image Zanimivo mi je, da vaši malčki nočejo biti not. Jaz dam Kristjanu par igrač v stajico in potem lahko mami kuha kosilo, gre na WC, spije kavico (1. jutranjo moram spit vročo)


_____________________________

MATI RAZUME, ČESAR OTROK NE POVE.

judovski pregovor

(odgovor članu zmajči25)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Izkušnje s stajico
29.8.2006 23:46:41   
frutka_
ko sem ga dala noter se je začel jokat. Seveda sem poskusila večkrat ampak enostavno mu ni bilo všeč...user posted image

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
29.8.2006 23:48:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu NENAJANI)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Izkušnje s stajico
30.8.2006 6:39:37   
Anonimen
Stajica je kar pomembna zaradi varnosti, se meni zdi. Jaz sem tudi Tiborja dala notri, kadar ga pač nisem mogla imeti na očeh. Sa ne da bi bil pa zdaj neznansko rad notri in se igral, ampak par minut je pa le notri počakal, brez da bi se mu kaj zgodilo. Seveda takrat, ko je že lazil okoli po vseh štirih. Prej pa ni potrebe.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Izkušnje s stajico
30.8.2006 7:00:29   
nana 27
Tudi pri nas je v uporabi, ko kuham, ko grem po pošto itd. Prestavljam jo po stanovanju. Včasih je z menoj v kuhinji, pri mizi, ko jemo kosilo in je on že pojedel kosilo. V njej imam čisto malo igračk (kakšno žogico, kartonko..). Nam pride zelo prav, čeprav v njej ni vedno zadovoljen oz. le kratek čas.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Izkušnje s stajico
30.8.2006 7:49:17   
srki
V stajico smo ga dali ko je že samostojno sedel, kaj pa vem, pri katerih mesecih je že to bilo, izkazala pa se je za nepotrebno, ker ni bil rad v njej, mu je bila bolj všeč varianta "okrog šibat". Pri nas je bila in je še sedaj za skladiščenje igrač.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Izkušnje s stajico
30.8.2006 8:13:30   
SaaS
Jaz sem dobila tisto leseno. Kot stajico je nismo uporabljali. Ni hotel biti noter, le če sem za minuto kam skočila (v klet po krompir, ali šla odpret vrata) sem ga dala noter ampak res za minuto.
Je bila pa uporabna, ko je shodil oz. pred tem. Se je držal prečk in hodil okoli. Delal kroge in vadil hojouser posted image .

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Izkušnje s stajico
30.8.2006 8:21:54   
viv_
Jaz sem jo uporabljala precej, sigurno kakšnih 8 mesecev. Če tamale nisem mogla imeti na očeh, sem jo dala notr. Pa tudi sicer se je zelo rada igrala v stajici. Potem,  ko se je začela dvigovat, je bil pa sploh žur. Imela sem tisto, s ta veliko mrežo, tamala je noro uživala, ko se je povlekla gor, pa naredila dva koraka, pa spet dol pa gor... To je bila v stanju počet 2 uri skupaj, če je bilo treba.

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Izkušnje s stajico
30.8.2006 10:39:24   
sazi
Sem mnenja, da je namen stajice za varnost otroka. Torej da damo otroka notri, ko moramo narediti kaj takega, da ga ne moremo imeti na očeh - to so ponavadi krajši opravki. Mi je pa dokaj razumljivo, da se otroci v njih nočejo igrati in da raje šibajo naokrog. Stajico imamo, ampak z uporabo šele začenjamo, saj se je mali šele zaačel malo premikat (dobro pa še ne kobaca). Če ga pustim na tleh in grem samo na WC, se včasih že priire do kake mize ali omare in se lahko zaleti z glavo - v takih primerih je stajca super. Smo kupili tako zelo zelo majhno (nimamo veliko prostore) in je mišljena res samo za minuto tukaj-minuto tam.
Jo je pa sestra imela samo za skladiščenje igrač, samo njen otrok se nikoli ni plazil - kamor ga je odložila, tam jo je počakal in ji ni bilo treba skrbeti, da si bo kaj naredi.
Na kaj je potrebno paziti? Jaz sem gledala, da je bila tista mreža naokrog dovolj napeta, da če se dvigne na noge in pade, da se nima kam udarit...

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Izkušnje s stajico
30.8.2006 11:21:48   
šnucika
Imamo tisto mrežasto,podedovano od obeh nečakinj...Uporabljena pa je za posteljico,ko sva pri user posted image  na štajerskem.Pa če moram na WC,pa kaj na hitro naredit,jo dam noter,ker ne zdrži dolgo...začne vstajat in hoče ven...jo očitno preveč omejuje.

_____________________________

kaR te ne ubije,te okrepi!




(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Izkušnje s stajico
31.8.2006 11:52:58   
Metuljček Cekinček
Mi smo kupili takšno plastično stajico, ki je spodaj na sliki in je res odlična, ker ima vrata in lahko naš user posted image  gre ven ali noter, kadar se mu zahoče. Ko ga moram za nekaj minutk pustiti samega, samo zaprem vrata.

Tole stajico je res sprejel kot svojo, saj si sam v stajico prinaša igrače in se tam z njimi igra, se postavlja na noge ter se prestapa po stajici naokrog. Kupili smo jo šele pri 8 mesecih, ker takrat pa res niti na WC nisem več mogla user posted image .

user posted image

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Izkušnje s stajico
31.8.2006 13:01:08   
Badeja
Mi imamo stajico - prenosno posteljico. Nam je na dopustu ( in če gremo kam za vikend) prišla zelo prav. Nikamor ne more ponoči past, pa tudi njemu spanje v njej odgovarja. Je pa zelo fajn, ker se da tako na malo zložit in zavzame zelo malo prostora.
Da bi se pa v njej igral- nikoli. user posted image

LP

(odgovor članu zmajči25)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Izkušnje s stajico
31.8.2006 13:25:05   
Anonimen
Pri nas stajica ni bila zanimiva dokler se ni znal sam vstati. Če sem ga dala prej noter je bil tak jok, da je joj. Zdaj pa je toliko zanimiva, da ga lahko dam noter zjutraj ta čas, ko se zrihtam in pa če moram kaj postoriti. Več kot 5 minut ni šans, da je noter.

Tako, da bi komot prišli skoz brez stajice. Zjutraj bi ga lahko namreč dala tudi v posteljko ta čas, ko se uredim.

(odgovor članu Badeja)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Izkušnje s stajico
31.8.2006 14:16:50   
Anonimen
Mi smo za probo kupili prenosno posteljico in ugotovili, da stajica ne pride v poštev. Je bilo kričanje že po poti navzdol user posted image

Sem pa ga poleti dajala v velik napihljiv bazenček (1,6x1,6m) in je v njem užival. Se očitno ni počutil kot ujetnik. Tudi ko sva šla za več dni na obisk, je ta bazenček služil kot stajica, da se jim ni ravno plazil po cvelem stanovanju.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Izkušnje s stajico
31.8.2006 20:43:20   
Anonimen
Mi imamo ta veliko, kvadratno stajico, ki ima napeto mrežo okrog. Od začetka ni bila najbolj navdušena nad njo, tako da sem jo res za čisto malo časa dajala not, toliko, da sem kaj nujnega postorila, potem se je pa počasi navadila, sploh, ko je pogruntala, da lahko vstane in hodi notri. Zdaj se tudi za pol ure in več zaigra not, pa malo vstaja in hodi ob mreži naokrog, pa se spet usede, gor in dol, kot bi počepe delala. Ful ji je zabavno. Nam zelo prav pride. Pa tudi, če je ne bi tako vzljubila, sem še vseeno pristašica stajice, da lahko vsaj za 10 minut daš otroka not in nekaj narediš, ne da te skrbi, kam se bo butnil.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Izkušnje s stajico
31.8.2006 22:18:41   
cuma
Mi smo kupili stajico, ko je imela Ema 4 mesece. Vedno je služila že 100x omenjenemu namenu - za varnost otroka, ko ga ne moreš imeti na očeh. Jo je pa že od začetka zelo lepo sprejela in se že leže igrala v njej, se kotalila in vlekla obešene igračke, praskala mrežo, razmetavala igrače...Nikoli pa je nisem pustila v stajci tako dolgo, da bi se začela jokati, tako da se ji ni zamerila in ker jo je spoznala preden je postala mobilna, je ne doživlja kot "zapor". Redno ji menjujem igračke (samo kake 3 ali 4) in tudi stajco sem že premikala, dani vedno na istem mestu. Jutri bo Ema dopolnila 9 mesecev, pa stajico še vedno zelo uporabljamo - zdaj pravzaprav še največ - saj je mali user posted image  že tako hitra, da ne morem niti iz dnevne do kuhinje, pa je že v rožah ali pa na knjižni polici ...
Imamo pa veliko stajico od Primi sogni.
Lp cuma

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Izkušnje s stajico
1.9.2006 11:24:58   
lolipop
VARNOST, VARNOST, VARNOST. V stolčku ga ne morem pustit samega, s sabo ga tudi ne morem na WC vlačt, da bi ga pustila na tleh samega pa tudi ne pride v poštev. Sicer se še ne plazi, je pa vprašanje časa. Za 360 stopinj se že vrti okoli. Pa vsaka stvar mu je zanimiva. Kupila sem mu standard stajco, da tudi če se zvrne, se ne udari v glavo.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?