|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prekmurke
29.8.2006 20:16:59   
soja
Preselili smo se v Prekmurje. Ne znajdemo se še preveč, zato vas prosimo za en nasvet. Katerega pediatra nam priporočate?
Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prekmurke
29.8.2006 20:19:48   
Anonimen
definitivno dr. Maroša Marjeta Meolic

Najbolj prijazna, najbolj nežna in najboljša pediatrinja kar jih poznam. V glavnem o njej lahko govorim samo v presežkih.

(odgovor članu soja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
29.8.2006 20:25:51   
Anonimen
Jaz sem zelo zadovoljna z dr. Miro Misleta Ternar, trenutno še dela v zdravstvenem domu (je pa že privat).

Jaz sem jo izbrala na podlagi priporočil, ker je hčerkica nedonošenček in sem res zadovoljna. Vedno jo lahko pokličem po telefonu in vedno najde pravi nasvet. Se mi dopade, da nikoli ni silila v Živo, ker po tolikih obiskih okrog zdravnikov ne mara ljudi v belem. Pa nikoli ne predpiše antibiotika samo tak na slepo, da te hitro odpravi. Še sama sem se hotela prepisati k njej pa me dajejo letauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
29.8.2006 21:12:17   
KIRA
dr. Alojz Strupi. vedno ima čas zate, lahko ga pokličeš celo domov, če želiš - meni je v enem primeru dal svojo privat številko, ker je tamala imela visoko vročino.

jaz sem menjala iz zdr. doma (dr. Misleta) k njemu, ker ga tu okrog na veliko hvalijo. mislim, da upravičeno, ker res zna lepo delat z otroci, previden je, prijazen. pa vedno "na voljo" ko ga rabiš. ampak čist vedno. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.8.2006 21:59:32   
maca24
Definitivno se strinjam z URSKO.

Ko se lestev prevrne, vsak ve, kako ne bi smela biti postavljena.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.8.2006 0:00:40   
rija
Mi imamo dr. Marušovo in zaenkrat zadovoljni. Edino ena je, katere ti ne pripročam in verjetno se bodo prekmurke kar strinjale z mano: dr. Sarnyajeva.

In upaj, da boš kateregakoli zdravnika čim manj rabila!

Sicer pa: dobrodošla v Prekmurjuuser posted image user posted image

(odgovor članu maca24)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.8.2006 9:40:53   
soja
Hvala vsem za nasvete. Res je, če so otroci zdravi je vsak dober.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.8.2006 22:14:52   
sonchica
naša pediatrinja pa je blaga dalič in nisem znjo zadovoljna ker vse fejst na hitro dela skratka vse po hitrem postopku pa še leta jo dajejo.... in sedaj bon jo prepisala k maruševi.... kot je napisala URŠKA res je super pediatrinja....user posted image

(odgovor članu soja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.8.2006 22:35:27   
KIRA
dr. daličeva bi morala iti vsak čas v penzijo. delovne dobe ima dovolj. tak da si ne delaj preveč skrbi.. 

(odgovor članu sonchica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.8.2006 11:20:09   
darjakb
ravno danes gremo v posvetovalnico k pediatrinji dr. Maroša Meolic, pa smo več kot zadovoljni z njo...

Lp,
Darja

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.