Anonimen -> RE: še zdajle mi je žal (8.9.2006 9:26:27)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica Se zgodi, ampak naj se pa ne dogaja. Te čisto razumem, kdaj te res pripeljejo do meje, ko ti prekipi. Ampak, kar je treba, je treba. Saj ga nisi pretepla. Na drugačen način si mu pač dala vedeti, da se tako ne dela. Mislim, da si bo zdaj dobro zapomnil, da tega ni dobro početi. Ne sekiraj se, iz tvojega posta je razbrati, da imaš svojega otročka neizmerno rada.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Otroci pravzprav potrebujejo čvrsto stališče. Včasih se mi zdi, da si včasih prav prosijo malo bolj konkretnega nastopa. Kot bi hoteli reči, "imam poln kufer sam sebe, rešite moj problem". Običajno je tudi pri mojem tako, da se me po takšni situaciji neverjetno oklepa. Kot bi se mi hotel zahvaliti ali kaj podobnega. Je pa res, da nikoli ne zapostavljam, tudi če sem prisiljen kakšno po ritki, mu potem dam jasno vedeti da ga neizmerno ljubim in mu povem zakaj se je zgodilo kar se je zgodilo. Da bi pa sam kuhal mulo zaradi tega, pa niti slučajno. To definitino ne smete delati. Povejte da ste in zakaj ste jezni, naj ve razlog. Drugače lahko postane otrok izredno negotov. LP
|
|
|
|