|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   slabost
29.8.2006 11:26:25   
Anonimen
Živjo punce!

S fantom se že pol leta trudiva da bi zanosila. Vsak mesec sem čisto potrta ko pride menstra. Zadnji mesec pa me je obdajala slabost, vrtoglavica. Bila sem že vesela saj je slabost znak za nosečnost. Prejšnji teden pa razočaranje - spet menstra user posted image .  Ne vem ali je to samo taka velka želja po otroku (psiha)- da mi je slabo. Ali je možno da si klub menstri noseč?

LP
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: slabost
29.8.2006 12:24:33   
Anonimen
naredi test..

drugače je pa men tud blo dons slabo, sam ne vem al zato, ker me je glava bolela al zarad user posted image ??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
29.8.2006 15:28:34   
Anonimen
Biba a je že konc pavze po tabletkah?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
29.8.2006 15:31:41   
miny
ojla. kako pa ti je slabo malo al ful. menje bilo včeraj dvakrat ampak tisto ful, zjutraj in čeraj pozno zvečer. obakrat po jedi. ne vem če sem pa noseča.
me pa prav zanima če je to pri men zudi psiha.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.8.2006 15:38:48   
Anonimen
Jaz sem imela tudi prejšnji mesec vse možne znake nosečnosti, pa nisem bila. Najbolj smešno pri tem pa je da sva šele ta mesec začela delat na user posted image . Ja psiha dela svoje ja.
Najlažji način da se prepričamo če je res psiha pa je test. No mene tud to ni prepričalo in sem porabla tri teste!
Ajoj.
No me je izučil in ta mesec sm dosti bolj sproščena.
Sam me pa nenormalno tišči v spodnjem delu trebuha že par dni. Pa v nedeljo mi je blo zjutrej res fulllll slabo pa glava me je nenormalno bolela.
Tko da moja psiha spet na delu verjetno.
Čeprav res upam da ne!user posted image

Bi bla v devetih nebesih da zagledam user posted image , pa še moj dragi ma rojstn dan četrtga in bi blo to idealno darilo. Joj naj mine ta tedn........

(odgovor članu miny)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
29.8.2006 15:40:37   
miny
karin kdaj jo pa ne pričakuješ? jaz v četrtek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.8.2006 15:46:14   
Anonimen
Joj jaz šele drug tedn. Bo kar še dolga. Zatu pa mislim da je sam psiha. Je prehitro za znake.user posted image
No dobit jo moram tam med petim in devetim.
Ma bom kar četrtga test nardila. Kar tku mal. Če slučajnu....

(odgovor članu miny)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
29.8.2006 18:43:21   
Anonimen
Slabo mi je samo malo-glih da mi zmanka apetita. Na eni strani je to saj dobro za hujševalnouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
29.8.2006 18:51:24   
ANA_P
karin24, boš kar pred pričakovano M delala test? Razmišljam, če bi ga jaz tudi. Pričakujem je ne 6.9., 4.9. pa imama pregled pri G - pa sem mislila, da bi zjutraj pred pregledom naredila test. Misliš bi kaj pokazal, če bi seveda kaj bilo? Siklus pa imam na 28 dni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.8.2006 18:53:01   
ANA_P
Ciklus sem mislila.

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.8.2006 19:03:32   
Sisy
pe ena ki ji je slabo user posted image  Jaz sem sicer v postopku umetne in sicer šele 7 .dan po transferju in mi je že 2 dni slabo za znort-zjutraj,popoldne,zvečer....Sem pa kar optimistična ker je bilo nazadnje ko sem bila user posted image  isto,vendar je bila takrat na žalost izvenmaternična.....Upam da bodo tokrat lepše novičkeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.8.2006 21:36:27   
ALJA75
Jaz pa vam vsem, ki vam je slabo želim ,da vam je slabo ker ste noseče in da vse, ki to želite čimprej zagledate tisto magično črtico. Pa veliko sreče!

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.8.2006 9:48:53   
Anonimen
ANA jst bom test delala pred pričakovano. Ker nikoli točno ne vem kdaj bo. Mi ciklus varira med 28-32 dni. Delala jo bom verjetn četrtga najkasnej šestga k ma moj dragi roj. dan. A ne bi blu tu fajn darilo?
Pričakujem jo pa med sedmim in enajstim septembrom.
Ja jst sm se odločla da ga bom delala prej. Zarad tistih 700 sit ne bomo glih lačni doma jst si bom pa mogoč mal živčke umirila.user posted image
No najboljš da ga delaš četrtga da na isti dan ugotovivi če smo bli dost pridni.user posted image
Pa res upam da zagledaš user posted image  ker si pa res zaslužiš k se že tolk časa trudte.
Jaz kle prvi mesec že živčke "nucam". Res ne vem kako vam rata bit tko potrpežljiv. Čeprav itak ni nč od nas odvisno. Ko bo bo.
Vsa čast vam!

(odgovor članu ALJA75)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?