nakupi v italiji (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

mirjanajelenko -> nakupi v italiji (29.8.2006 10:48:03)

zanima ali je že katera šla po nakupih v italijo pontaroso  in kako se splača  daj mi malo povejte mi bi šli pa pobiram inf., od rugih prvo

asso -> RE: nakupi v italiji (29.8.2006 11:07:31)

Ponteroso jaz odsvetujem. Res, da nisem bla sploh mimo že kar nekaj časa, ampak tam je škart roba in niti ne tako poceni.
Ne vem kaj pričakuješ od teh nakupov. Tam imajo bolj takšno škart robo...

Beti S -> RE: nakupi v italiji (29.8.2006 11:26:29)

Če hočeš malo bolj kvalitetno, se ti ne splača it v Italijo, ker so odkar je euro cene zelo podobne našim.
Saj dobiš tudi pri nas poceni stvari in kvalitetne. V Interšparu sem še parkrat kupila in sem bila dovoljna (majče so tam nekje do 2.000).

* Mateja * -> RE: nakupi v italiji (29.8.2006 19:00:47)

Zdej mi prav ne pride kaj pomeni pontaroso!!??[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Dejte povedat, pol pa lahko pomagam. Jaz namreč delam šopinge tudi v Italiji!!

* Mateja * -> RE: nakupi v italiji (29.8.2006 20:50:05)

Spet jaz!! Zdej vem kaj misliš, vsaj upam- semen, kjer majo cunje in tud druge stvari!
No, če je to to, ti tko povem. Jaz grem večkrat, ker živim zelo blizu meje in se splača. Jaz ne padam na drage  cunje. Raje mam kak kos preveč in po modi, drugo leto pa mi ga ni škoda pustit pri kraju in kupit druzga. tako da grem raje čez mejo na semen in si tam lahko več stvari kupim.
Imajo pa različne stvari. Zdej čez poletje si dobil ful lepa krila, konaterčke in maje, različnih materialov in modelov in se je ful splačalo, ker so bile poceni. Npr. za krilo sem v sezoni dala 15 eurou, za kratko na volančke 10. Zdej sem bila na razprodajah sem si hupla majčke, ki so bile od 4 erure do 10 eurov.  Ful imajo kavbojk iz jeansa. Jaz sem si kupila ene so bile 18 eurov( so bile kao mal dražje)  in so ravno take kot so zadnji modeli od Tally weil. Katere stvari se splača. Moraš mal pogledat.
Imajo pa tudi veliko otroškega in so ful lepe stvari. Jaz sem mojmu kupla že več reči, poleti kompletke majčka in hlače po 10 e., pižame dvodelne, zdej sem mu kupila trenerko (hlače, kratka in dolga maja) in je bilo 10 eurov in je ful lepa trenirka. Pri eni stojnici mi je prodajalec rekel, da lahko prinesem pižamo nazaj, če se bo v njej potil.  Se mi je zdelo fajn.
Upam, da sem ti kaj pomagala. Je pa res, da so si cene nekaterih stvari ratale bodobne kot pri nas, odvisno kako naletiš!

tinadvojčica -> RE: nakupi v italiji (29.8.2006 21:46:15)

Jaz hodim  prav tako v Trst ampak hodim v diskont Mirela. Tam ne kupujem zato ker je kvaliteta ( kar včasih tudi je ) ampak ker je poceni. Tmalima kupim tam ogromno trenirk za 10 eurov ( tri delne ) jeans za par eurov... Všeč mi je ker za v vrtec in za doma ne rabim lepih in dragih stvari za lepše priložnosti pa nakupim v Austriji. To je moje mnenje!

KODA -> RE: nakupi v italiji (29.8.2006 22:20:06)

Tudi jaz sem za v vrtec že kupila ogromno stvari v Mireli.Za hitro znucat,popackat in potrgat,so dobre.
Za "na lepše",pa kupim v H&M-u,ali Benettonu.

* Mateja * -> RE: nakupi v italiji (29.8.2006 22:24:18)

Mirelo poznam tudi jaz, sem parkrat kupovala tam. Tam se mi pa zdi, da je še bolj poceni kot na semnu. Za cene pa ne vem prav natančno. Zdej lih nameravamo it s kolegico počekirat kaj imajo. 

Anonimen -> RE: nakupi v italiji (1.9.2006 13:41:49)

Ponterosso je že davno iz mode,nihče več ne kupuje tam.
Sedaj so Kitajci,ki mimogrede imajo tudi Na Ponterossu štante.No Kitajci in Mirella so nakupovalni centri za horde nas Slovencev[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Beti S -> RE: nakupi v italiji (2.9.2006 8:56:42)

Kaj mi lahko kdo pove kje je ta Mirella? Kaj se da enostavno tja pridet? Kadar sem bila v Trstu sem šla iz Kopra. Tako da drugje nevem če bi znala. Itak je vse enkrat prvič, ma vseeno. Kakšna je pa kvaliteta, meni trenirke iz semna niso ravno všeč (kot material). Pa naša pikica je zelo suha in velika,tako da so ji hlače velikokrat v pasu prešroke. Kaj imajo v Mirelli široke ali ozke modele? 

Stran: [1]