* Mateja * -> RE: nakupi v italiji (29.8.2006 20:50:05)
|
Spet jaz!! Zdej vem kaj misliš, vsaj upam- semen, kjer majo cunje in tud druge stvari! No, če je to to, ti tko povem. Jaz grem večkrat, ker živim zelo blizu meje in se splača. Jaz ne padam na drage cunje. Raje mam kak kos preveč in po modi, drugo leto pa mi ga ni škoda pustit pri kraju in kupit druzga. tako da grem raje čez mejo na semen in si tam lahko več stvari kupim. Imajo pa različne stvari. Zdej čez poletje si dobil ful lepa krila, konaterčke in maje, različnih materialov in modelov in se je ful splačalo, ker so bile poceni. Npr. za krilo sem v sezoni dala 15 eurou, za kratko na volančke 10. Zdej sem bila na razprodajah sem si hupla majčke, ki so bile od 4 erure do 10 eurov. Ful imajo kavbojk iz jeansa. Jaz sem si kupila ene so bile 18 eurov( so bile kao mal dražje) in so ravno take kot so zadnji modeli od Tally weil. Katere stvari se splača. Moraš mal pogledat. Imajo pa tudi veliko otroškega in so ful lepe stvari. Jaz sem mojmu kupla že več reči, poleti kompletke majčka in hlače po 10 e., pižame dvodelne, zdej sem mu kupila trenerko (hlače, kratka in dolga maja) in je bilo 10 eurov in je ful lepa trenirka. Pri eni stojnici mi je prodajalec rekel, da lahko prinesem pižamo nazaj, če se bo v njej potil. Se mi je zdelo fajn. Upam, da sem ti kaj pomagala. Je pa res, da so si cene nekaterih stvari ratale bodobne kot pri nas, odvisno kako naletiš!
|
|
|
|