Alrgija na pršice (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Alergija

Sporočilo

dulcinea -> Alrgija na pršice (29.8.2006 10:41:29)

Letos mi je zdrvanik ugotovil alergijo na pršice. Dal mi je tablete, ki pa mi ne pomagajo kaj preveč. Tepihe sem že vrgla iz sobe, zdaj pa bi rada kupila še kaj za zaščito posteljnine ali pa kar proti alergijsko posteljnino.

Zanima me, kaj imate ve proti alergiji (tiste, ki ste alergiki ali pa vaši otročki) in kje se kupi take stvari.

Hvala, D

mojcapr -> RE: Alrgija na pršice (29.8.2006 15:04:24)

Tudi moj sine ima alergijo na pršice. Kupila sem posteljnino od INTERVENTA.
Lahko greš na njihovo stran. TUDI GOSPA JE FUL PRIJAZNA IN TI VSE RAZLOŽI O PRŠICAH.
Posteljnina je praktično prevleka za jogi, vzglavnik in odejo. Nanjo pa še potem oblečeš svojo posteljnino. Ni ravno poceni ampak res pomaga. Pa še kap [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]te bo kaj telo vse izloči v enem tednu.
Upam,da ti bo pomagala.
www.intervent-m.si

dulcinea -> RE: Alergija na pršice (29.8.2006 15:32:13)

mojcapr, najlepša hvala. Samo da je vredu stvar to. Ker ne bi rada dala ful denarja, potem mi pa ne bo všeč. Kaj misliš, a moram kupit prevleko za dormeo. Ker kao razlagajo, da v nejm ni pršic in jaz ga imam. In še.. ali mora biti prevleka za vzmetnico točno toliko velika, kot je vzmetnica, ali lahko kupim večjo. Ker se bom v roku enega leta preselila, tam pa bi kupila večjo vzmetnico in bi rabila torej tudi večjo prevleko.

mojcapr -> RE: Alergija na pršice (30.8.2006 9:49:57)

Najboljše, da pokličeš gospo iz interventa. Prevleka za jogi mora biti tako velika kot je jogi. Če se boš preselila in potem imela večji jogi, potem počakaj. Tudi v dormeo se naselijo pršice. V vsak jogi in v vsak vzglavnik in odejo v roku 1 meseca. To ti bo res najbolj razložila ona gospa. Pa tudi priporočala ti bo najbolj, no men je.
Lep dan in čim manj pršic.

Stran: [1]