KIRA -> darila za krst (28.8.2006 17:05:08)
|
punce, imam vprašanje. saj najraj ne bi šla, ampak moj svak in njegova punca sta se odločila imet krst - za svojega sina, par mesecev starega. baje na prigovarjanje njene mame (da ne bodo po vasi govorili - ker že itak živita na"koruzi", sedaj pa imata še nezakonskega otroka, ki še ni krščen [sm=smiley21.gif] ), ampak kakorkoli že. moramo it.[sm=smiley29.gif] povabila sta naju ustno, pismeno pa še ne - ker ni še 100%, če dobita želeni datum. zdaj pa težava. mi nismo verni, jaz ne bi rada šla, pa mož prav tako. ampak ker je njegov brat, se čuti zavezanega - moramo it. to ne bo kak svečana večerja itd... ampak krst v cerkvi in pol "pojedina" v garaži. ne vem kako si to predstvljajo. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] piknik v garaži ali kako??? v cerkev itak ne gremo, smo jima že povedali, ostalemu se pa ne moremo zmuznit. pa smo tam. za krst se nekaj nosi. neko darilo ali kaj. botrica bo njena sestra in baje botri nosijo zlatnino. kaj pa ostali?? ne vem, koga naj vprašam, pa sprašujem tule: kaj se nese?? sploh za eno tako slavje, ki sploh pravo slavje ni. kakšno igračo, pajaceka ali kaj??? tamalemu sva že kar nekaj igrač prinesla, čeprav sva komaj skup spravla in so moje punce ble pač užaljene, da one niso nič dobile. ni šlo. naj sedaj tudi kako igračo neseva? pa prosim - mi smo zelo na tesnem s financami. ne mi sedaj neke stvari govorit, ki grejo v desettisoče... lepo prosim kake pametne predloge ter vaše izkušnje...
|
|
|
|