RE: naporen dojenček (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Anonimen -> RE: naporen dojenček (28.8.2006 23:17:38)

Najhujša noč je bila noč, ko moja moža ni bilo doma (službeno odsoten). Mali je iz neznanega razloga jokal 3/4 noči in jaz sem skoraj padla skupaj. Pol noči sem se DOBESEDNO sprehajala po hodniku gor in dol, z njim v naročju in mu pela. Roke so mi drevenele, mišice sem še komajda čutila, po hrbtu me je že vse trgalo... Če sem se za par minutk usedla na kauč in si podložila roke z blazino, je takoj spet začel jokat. In tako sem spet vstala in hodla in hodla...

Proti jutru sva oba (od izčrpanosti) zaspala na kauču. Mislila sem, da so mi roke odpadle, ker jih skoraj nisem več čutila. Po 2 urah spanca, se je mali spet zbudil in začel jokat. In jaz z njim. Nisem imela več moči, da bi vstala, kaj šele, da bi ga nosla. V tistem pa se je ravno vrnil moj mož in ga prevzel, da sem se jaz vsaj nekaj ur naspala.

Naslednjega dne je bil mali kot da se ni nič zgodilo.




kofetek2010 -> RE: naporen dojenček (28.8.2006 23:46:46)

IZVIRNO SPOROČILO: babylove

Dajte nehat jamrat, no. Dojenčki so to le kratek čas, živite to enkratno izkušnjo, namesto da se smilite same sebi.  


točno tako [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (29.8.2006 1:32:00)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Anonimen -> RE: naporen dojenček (29.8.2006 8:37:00)

nalin, hvala... mogoče je zvenelo precej "jamrajoče", ampak šele kasneje sem premišljevala o tem, da bi lahko dodala, da se te "hude" noči do včeraj sploh nisem več spomnila...

prvi anonimni pa: slabe trenutke vse pozabim, dobrih ne bom nikoli (pravkar je pridirkal do mene, me cmoknil na lice, se zarežal in oddirkal dalje)




vanč -> RE: naporen dojenček (29.8.2006 8:41:45)

Draga babylove!

Ta forum je zato, da druga drugo bodrimo, izmenjamo izkušnje,...  Če ti kdaj kaj ne paše, ni nobene potrebe,da se vključiš v debato s tako osornimi odgovori.




Anonimen -> RE: naporen dojenček (29.8.2006 8:54:25)

Ja OK, saj danes,ko je moj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] spal ponoči 12 ur z dvema vmesnima hranjenjema in jaz z njim se počutim že mnogo bolje. Vem tudi, da bo potem hotel sedet, pa se plazit... pa jaz za njim, a se mi zdi vseeno to lažje kot pa nosit in tudi joka je verjetno občutno manj. Vidim, da tiste, ki imate 6 ali več mesecev stare otročke nič već dosti ne nosite, saj pravite, da se otroček zamoti tudi z igračami, jih meče potleh... Sem pa lahko vesela, da vsaj ponoči zaenkrat ni bilo nikoli problemov in nimamo še niti ene prečute noči. Zbudil se je do sedaj maksimalno 3x na noč.




Seven* -> RE: naporen dojenček (29.8.2006 9:00:44)

Na svojem forumu ne bom trpela nesramnosti. Jih je ze itak prevec na RR. Tiste, ki boste nesramne, do utrujenih mamic, raje trikrat vdihnite preden kaj napisete, ker bodo taksne objave pobrisane.

Pobrisane izjave: Dashenka in Babylove




natalia -> RE: naporen dojenček (29.8.2006 9:18:50)

hvala Seven![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

utrujene mamice rules!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

lp




Seven* -> RE: naporen dojenček (29.8.2006 9:28:43)

Utrujene, manj utrujene, spocite.. Vse se lahko pogovarjajo normalno, na eni cloveski ravni.




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (29.8.2006 10:08:28)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




tatam -> RE: naporen dojenček (29.8.2006 10:23:35)

Zdaj ste me spet spomnile na naporne plati starševstva.Imam dva otroka-5,5 in 7 let.Oba sta bila kot dojenčka zelo zahtevna.Spala malo,drla veliko...Težje je bilo pri drugem,ker sem imela doma punčko,takrat staro komaj leto in 4 mesce.Za oba oz.za vse z gospodinjskimi opravili vred sem bila sama,pa je vse nekak šlo. Če imaš svoje otroke res rad,mislim,da ti ni nič pretežko. So bli dnevi,ko sem padala v posteljo...
Sedaj sta večja,pa so spet drugi problemi.Moram pa priznat,da ni tako naporno kot pri dojenčku-no,včasih že.
In sedaj?Sedaj pričakujem dvojčke in ko sem brala te vaše prispevke sem se spet vprašala kako bom jaz to zmogla????Nosit oba pa po možnosti cele dneve??? Upam,da ju bosta vmes starejša kaj zaposlila.
Tak da tiste,ki jih nosite in poslušate cele dneve samo pomislite kak je onim z dvema,tremi...Mogoče vas bo to kaj potolažilo.




Pobalami -> RE: naporen dojenček (29.8.2006 15:21:21)

Punce moje ve kar pojamrite, če je treba. Je potem takoj lažje, sploh če veš da nisi samo ti v takem položaju. Sem že napisala, da je imel moj hude krče do petega meseca, potem pa še malo manjše do 8 meseca. Ne samo, da preživiš, preprosto pozabiš. Ker, če ne bi, potem bi bilo veeeeliko manj otrok kot jih je.

Tam do 4 meseca mi je bilo precej težko, potem pa je vsak mesec lažje-. Ne bom rekla, da je ful lažje, preprosto se navadiš na otroka, na njegove potrebe in on nate.

Res pomaga, če si zavestno rečeš, da je tvoj otrok samo enkrat dojenček in nikoli več. Ker dojenčki so ful lušni in če tega zdaj ne boš izkoristila ne boš nikoli.




Anonimen -> RE: naporen dojenček (29.8.2006 21:01:29)

Ma bolje ni nikoli, le človek se navadi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]






babylove -> RE: naporen dojenček (29.8.2006 21:14:16)

Na svojem forumu


A res? A zdaj pa je to kar tvoj forum? No, kar. Buci buci buc, nič nesramnega.




Seven* -> RE: naporen dojenček (29.8.2006 23:44:13)

Bilo je misljeno forum, na katerem sem jaz moderator.




Dashenka -> RE: naporen dojenček (30.8.2006 6:34:56)

IZVIRNO SPOROČILO: Seven

Na svojem forumu ne bom trpela nesramnosti.



Aja, na svojem forumu?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image], potem pa že.............

Seven, get a life!






natalia -> RE: naporen dojenček (30.8.2006 8:44:58)

[image]http://www.smilieshq.com/smilies/fighting0061.gif[/image]




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]