|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nasvet za zalostno tajo
28.8.2006 14:41:34   
taja1
Pozdravljene punce.

Jaz sem tako zalostnauser posted image . Najhuje je pa, da ne vem kaj bi...

Kot sem vam ze zaupala imam ze nekaj mesecev cudne, 12-13 dni dolge M. Dva dni rjavkast izcedek, potem nic, pa spet izcedek in potem 3 dni M. M imam na 28 dni (od prvega dneva, ko opazim izcedek), tako da imam prakticno M skoraj vedno.
Pa se obcasno me spika na desni strani.

G me je pretipala in pravi, da je vse normalno in da sem verjetno pod stresom.
To je prvi vzrok moje zalosti.

Drugi pa je se hujsi. Ta mesec sva namrec pridno delala na user posted image . Mogoce en dan ali dva nisvauser posted image , drugace vsak dan. Pa sem danes spet opazila rjavkast izcedek, ki napoveduje M.
Je mozno, da "zadenes" plodne dni, ne zanosis, pa je se vedno vse ok in ti v enem od naslednjih poskusov uspe?

Punce povejte, kaj je narobe? Je mozno, da je kaj resnega in ne bom mogla zanositi.

Zdi se mi, da se vse, cesar sem se najbolj bala uresnicuje.

Ve, ki ste bolj izkusene - se upraviceno sekiram ali pretiravam?
Naj grem po drugo mnenje k drugi G?

Prosim pomagajte mi. Vsakega nasveta ali tolazbe bom vesela.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nasvet za zalostno tajo
28.8.2006 14:58:46   
fricka
Ne sekiraj se. Tudi mi smo vsak dan, pa nam je ratal šele tretji mesec. Pa še to smo bili na počitnicah in sem se mal sprostila. Pod stresom namreč rata še težje.

(odgovor članu taja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.8.2006 15:03:12   
Anonimen
taja sam ne bit user posted image . Najprej ti moram povedat, da se menstruacija ne šteje od izcedka, ampak od takrat ko se ti ulije. Izcedek ni menstra. Lahk pa vidiš, da ima velik punc na tem forumu rjave izcedke. Največkrat je to posledica premalo progesterona, kar lahko povzroči, da se oplojeno jajčece ne more vgnezdit. Ampak ni panike, je veliko punc, ki je kljub temu iozcedku zanosilo, ena izmed njih je tudi moja sestra. Zato se ne sekiraj, ker stres lahko povzroči hormonsko neravnovesje in pol so lahko ti izcedki tuid posledica tega. Pomiri se, imej upanje in lepo user posted image , ne glede na izcedke. Plodne dneve pa si zdaj tudi lahko izračunaš, glede na manstro, ne izcedke. Sigurno vama bo uspelo.Občasno ko te špika jajčnik, lahk pomeni ovulacijo. 

(odgovor članu taja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
28.8.2006 16:51:19   
taja1
Hvala punce. Se ze bolje pocutim.

Nekje sem brala, da taki izcedki lahko tudi niso tako nedolzni.

Skrbi me tudi zato, ker ne je moja G samo pretipala in rekla, da je vse ok. Mislite, da je to dovolj?
Mi ne bi morala narediti kaksne preiskave ali kaj podobnega?

Saj morda res pretiravam... a saj veste kako je....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.8.2006 17:12:09   
Anonimen
če te tako zelo skrbi, lahko greš na adrialab testirat svoje hormone (samoplačniško). Sam je res brezveze, bo boljš, da se sprostiš in uživaš. Mogoče bo malo dlje trajalo z zanositvijo, ampak po redni user posted image , vama bo enkrat uspelo. Bo potem toliko slajše. Če bi bilo kaj narobe, bi G najbrž zatipala. Hormončki ap nam pač nagajajo user posted image , kaj čmo, enim bolj, drugim manj. 

(odgovor članu taja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
28.8.2006 19:01:48   
ANA_P
taja1, dobrodošla v klubu user posted image . Ko nam bo usojeno, bomo zagledali tisti magični user posted image . Verjamem, da je veliko razočaranje in žalost, ko spet pride ta prekleta user posted image , ampak moremo v nove boje in nikoli ostati brez upanja. Saj bo čez kakšne tri dni že vse OK. Tudi jaz sem kdaj zelo razočarana, ko pride, ampak kaj morem. Potem se čez kakšna dva dni poberem in se že veselim novega meseca in časa ovulacije.
Nisi sama v tem - tukaj nas najdeš.
Vsem nam bo enkrat dano, ne izgubi upanja.user posted image

(odgovor članu taja1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.8.2006 20:40:50   
Anonimen
Ne se sekirat, saj bo uspelo user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ANA_P)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
30.8.2006 16:06:09   
taja1
Res hvala za podporo.

Žalost je že mimo, skrb pa ostaja...

Mi ne da miru. Pa tudi nadležni so ti izcedki in krvavitve skozi cel mesec, zato bom vseeno šla po drugo mnenje.

Vsem čakajočim pa želim, da čimprej zagledate črtice in pluske! Veliko sreče!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.8.2006 16:46:39   
sisi80
Bodi čim bolj sproščena in misli predvsem na ljubljenje samo. Pa bo mimogrede prišlo še ostalo. Stres na stran in užitek, pa bo prišlo samo po sebi do krasnega otročička.

(odgovor članu taja1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.9.2006 16:18:13   
taja1
Hvala za nasvete in podporo.

Danes sem zopet zmedena. Saj vem, da verjetno upam v prazno (zato tudi ne grem delat testa)  in se bo zdaj zdaj ulilo, a vendarle…

Sedaj je moj izcedek postal rahlo roza, s tem da ga dva dni ni bilo. Kar pa je drugace kot ponavadi je cudna bolecina.
Pred M me ponavadi ne boli, bolecine cutim med samo M. Sedaj me pa ze dva dni tisci spodaj. Taka cudna bolecina, kot bi imela kroglo v spodnjem delu.

Ima katera podobne izkusnje, pa je bila na koncu user posted image

(odgovor članu sisi80)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.9.2006 11:25:35   
taja1
Imam novico.

Od zadnjic, ko sem porocala imam se vedno izcedke (roza, rjave).  Ker nisem vec zdrzala sem sla danes zjutraj delat test BC mini.
Po vec kot 10 min se mi je pokazala komaj vidna druga crtica. Ma res komaj opazna.

Kaj pa zdaj? Je ali ni?
Tudi ce je bo verjetno ss, ker imam izcedke, kajne?

Sploh ne morem delat, samo se na to mislim.

Ima katera kaksno spodbudno besedo zame?

(odgovor članu taja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.9.2006 11:31:19   
ribicau
Taja1 počakaj še dva dni, potem kupi nov test in ga naredi. Želim ti močni user posted image !

LP

(odgovor članu taja1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.9.2006 16:41:26   
tinaaja
al pa naredi se CB.. drzim pesti

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.9.2006 21:49:56   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: taja1

Po vec kot 10 min se mi je pokazala komaj vidna druga crtica. Ma res komaj opazna.

Tako se je meni pokazala crtica, katero sem videla samo jaz, bolj sem moža tiščala na svetlo s testom, bolj je pravil, da nič ne vidi, ampak sem potem čez 3 dni naredila test in je bila čtica vidna zelo. user posted image Tako da počakaj 3 dni in naredi ponovni test.

Ne misli toliko na to, vse bo ok. Mi smo se ''mantrali'' 8 mesecev, doktorirala sem skoraj na ovulacijskih dnevih, ko pa sem vse skrbi dala na stranski tir, pa je ratalo user posted image .

l.p.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu taja1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.9.2006 21:57:31   
Marogica
NAjbrž si noseča, če se pokaže druga črtica. Vendar se spraavi h ginekologu, da ugotovi, zakaj imaš te izcedke. In to čimprej.

Pa ne bodi več žalostna, Taja.......user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.9.2006 22:46:42   
pot
Rjavi izcedek ni nujno slab in ni nujno dober. Tako pravi Pušenjak.

Poznam punco, ki je zanosila, imela nekaj mesecev rjavi izcedek, sedaj pa že ziba. Izcedek je dovbila šele po zanositvi.
Menda ima tudi veliko nosečnic rjavi izcedek in ni nujno, da gre za splav. Pomiri se in počivaj. Vsekakor pa obvesti svojega G in se z njim posvetuj.
Veliko sreče in čestitke. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
5.9.2006 13:09:59   
Lara28
Tudi jaz sem prvič ko sem delala test imela eno tako neverjetno skoraj nevidno user posted image , da sem bila prepričana, da je samo plod moje domišljije. Skupaj z mojim sva ene 15 minut buljila v tst (ob pol petih zjutraj) in ugotavljala ali je ali ni. No ez dva dni je bilo jasno da jeuser posted image user posted image user posted image . To je bilo skoraj natanko pred 1 letom, sedaj pa že cartamo našegauser posted image trimesečnika! Pa tudi izcedke em imela do konca prvih treh mesecev. In je bilo vse ok!

Tako da držim pesti, da ne bo user posted image !!!

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.9.2006 16:01:55   
taja1
Pozdravljene, sem ze nazaj.

Ker se mi M se ni vlila, sem danes zjutraj test ponovila. Tokrat ni pokazal nic.

Kot zgleda sem ta mesec imela sibko M.

Nisem vec zalostna, razumem pa ne prav nic.

Hvala vsem, ki ste drzale pesti zame. Upam, da ste ostale imele vec srece.

Prihodnji mesec bom zagotovo spet odprla temo polno izcedkov, spikanj in okroglih bolecin. Mogoce mi bo naslednjic celo kaj slabo user posted image

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 18
7.9.2006 16:05:38   
Anonimen
Prihodnji mesec bom zagotovo spet odprla temo polno izcedkov, spikanj in okroglih bolecin. Mogoce mi bo naslednjic celo kaj slabo
IZVIRNO SPOROČILO: taja1

user posted image Ne se sekirat nas bo kar nekaj ki bomo tud  trdile istouser posted image

(odgovor članu taja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
8.9.2006 14:02:01   
taja1
Danes se mi pa ulije M!

A je to normalno?

Pa saj mam nonstop samo izcedke in M. Po mojem tuki notri sploh ni casa za kaksno ovulacijo.

G mi je po telefonu rekla, da gre lahko tudi za hormonsko motnjo. Ma kaj je zdaj stres, hormonske motnje ali nekaj tretjega!?

Drage moje. Po mojem bova midva se kar celo vecnost cakala na tega user posted image , ce bo sploh kdaj.

Vsem vam zelim lepsi dan, kot ga imam jaz.

Pozdrav,
Taja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.