Pregledi v Leonišču pri dr. Pušenjaku (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


Anonimen -> Pregledi v Leonišču pri dr. Pušenjaku (28.8.2006 11:46:49)

Živjo!




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (28.8.2006 11:53:22)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Mina1 -> RE: Pregledi v Leonišču pri dr. Pušenjaku (28.8.2006 11:56:01)

Ja živjo, no[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Anonimen -> RE: Pregledi v Leonišču pri dr. Pušenjaku (28.8.2006 11:58:31)

Oj,

se opravičujem - sem prehitro kliknila pa je šlo kar v objavo. Se vidi, da nisem pisala na forumu že zelo zelo dolgo časa.

Doma imam pupo staro dobro leto, sedaj pa smo prejšnji teden spet ugledali 2 črtici. Konec sept. sem naročena na pregled k dr. Pušenjaku (za pregled - odvzem brisa itd. sem se zmenila že 2 meseca nazaj, ko še nismo bili noseči). Sem bila pa v prvi nosečnosti pri drugem G, s katerim nisem bila zadovoljna, tako da sem ga zamenjala z dr. Pušenjakom.

Zdej me pa zanima (če katera hodi k dr. Pušenjaku v nosečnosti) - ali so pregledi tudi popoldne možni, koliko časa še čaka, kdaj se daje kri in vodo v laboratorij (samo dopoldne), če se plača samo prvi pregled...itd.
A naj še enkrat pokličem v sprejemno pisarno in povem, da sem noseča ali je vseeno - kar pridem in bom že takrat dala vodo in kri (na dan pregleda bom noseča pribl. 8-9 tednov). Aja, pregled imam pa ob petih popoldne.

Hvala vam  za odg. in LP! Pa lepo in srečno nosečnost!




fricka -> RE: Pregledi v Leonišču pri dr. Pušenjaku (28.8.2006 14:52:35)

Jaz sem hodila k Pušenjaku. Prvi pregled je samoplačniški in se ga imela v popoldanskem času. Ostale sem imela doplodne, ko ima dva dneva namenjena samo pregledu nosečnic. Takrat sem tudi pol ure pred pregledom oddala kri in vodo, izvide dobiš takoj. Se mi zdi, da je pregled možen tudi popoldne, prav tako tudi laboratorij.

Drugače pa sem bila zadovoljna, še toliko bolj ker sem imela CR tudi pri Pušenjaku. Definitivno pa ne pričakuj od njega, da bo vsakič delal ultrazvok, ker se mu to ne zdi potrebno. Ene mamice hočejo vsakič videti otročka in raje hodijo v samoplačniške ambulante. Bo pa sigurno odreagiral takoj, ko bo kaj narobe. Tudi pri meni je takoj preveril, ko se mi je zdelo, da se otrok ni obrnil. Poskusil je še z zunanjim obratom in ko tudi to ni šlo sva preverila vse možnosti za naravni porod (zelo sem si ga želela) in se odločila za CR. Ker je odhajal na dopust, sva uredila datum tako, da me je on operiral. V intenzivni me je prišel dvakrat obiskat in še enkrat na oddelek. Skratka izredno sem bila zadovoljna z njim.




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (28.8.2006 15:28:27)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




tinaaja -> RE: Pregledi v Leonišču pri dr. Pušenjaku (28.8.2006 15:57:23)

ker so vsi redni pregledi v leoniscu placljivi. ker si si izbral specialista, ga moras placat - izbira vsakega, ki se odloci za G v leoniscu. prvic je normalen pregled, da potrdi nosecnost, vse ostalo gre na ZZ..




Stran: [1]