fricka -> RE: Pregledi v Leonišču pri dr. Pušenjaku (28.8.2006 14:52:35)
|
Jaz sem hodila k Pušenjaku. Prvi pregled je samoplačniški in se ga imela v popoldanskem času. Ostale sem imela doplodne, ko ima dva dneva namenjena samo pregledu nosečnic. Takrat sem tudi pol ure pred pregledom oddala kri in vodo, izvide dobiš takoj. Se mi zdi, da je pregled možen tudi popoldne, prav tako tudi laboratorij. Drugače pa sem bila zadovoljna, še toliko bolj ker sem imela CR tudi pri Pušenjaku. Definitivno pa ne pričakuj od njega, da bo vsakič delal ultrazvok, ker se mu to ne zdi potrebno. Ene mamice hočejo vsakič videti otročka in raje hodijo v samoplačniške ambulante. Bo pa sigurno odreagiral takoj, ko bo kaj narobe. Tudi pri meni je takoj preveril, ko se mi je zdelo, da se otrok ni obrnil. Poskusil je še z zunanjim obratom in ko tudi to ni šlo sva preverila vse možnosti za naravni porod (zelo sem si ga želela) in se odločila za CR. Ker je odhajal na dopust, sva uredila datum tako, da me je on operiral. V intenzivni me je prišel dvakrat obiskat in še enkrat na oddelek. Skratka izredno sem bila zadovoljna z njim.
|
|
|
|