honey -> RE: vprašanje (4.9.2006 14:20:41)
|
Punce, živjo. Jaz se vam pridružujem v nečakanju na [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. Sicer čakam že več kot 1 teden, pa je še ni, ampak Baby check mi je prejšnji teden pokazal samo eno črtico. Rekla sem, da bom počakala do petka in kupila Clear blue, ampak mislim, da ne bom zdržala. Najbrž bom šla že prej. Sicer imam malo zmešan ciklus zadnje čase, prejšnji mesec sem ga imela na 40 dni. Ampak znake imam pa vse nosečnišče - zbadanje v jajčnikih, zdaj so me začele že bradavice skelet - bomo vidli. Drugače pa Jasnicaa, odgovarjam na en tvoj post od prejšnjega tedna, ko si napisala, da ne veš, kako to, da ne rata, pa je bila O. Midva sva več kot 1 leto delala na tem, [sm=sloncek.gif]sva na 2 - 3 dni, pa ni bilo nič. Dokler se nisem mal skulirala in začela mislit na druge stvari. Sicer naj bi bilo pa menda vsak mesec samo 15 % ali 25 %, ne vem točno, itak je tok mal, možnosti, da zanosiš. Tko da sem se včasih res že spraševala, kako bom glih jaz ta srečnica. In sem bila. Punce, odmislite, [sm=sloncek.gif]iz užitka, pozabite in bo uspelo! [sm=pikapoka1.gif]
|
|
|
|