kaj naj dodajam (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dojenje in dodajanje



Sporočilo


malesjak -> kaj naj dodajam (28.8.2006 9:45:26)

Tri mesece smo se z dvojčkoma normalno polno dojili, od petka naprej pa imamo tezave, ker eden od njiju zvecer vec ni pripravljen sesat (patronazna pravi, da je verjetno utrujen in se mu ne ljubi). Zdaj si po ves dan crpam preostanek od dojenja obeh, pa vendar ne zadostuje za njegove vecerne izpade lakote (tudi tisto shranjeno od dan prej ne). Torej mu moram začet nekaj dodajat. Toda kaj? Nobeden od njiju nima posebnosti glede prebave. Res pa je, da sta imela oba tezave po Aptamilu Pre (smo enkrat vmes dodali) - eden je blazno bruhal, drugega pa je zaprlo. Kaj svetujete? Novalac? Humano?
Hvala za sugestije.




fricka -> RE: kaj naj dodajam (28.8.2006 10:12:37)

Jaz sem uporabljala Novolac in bila zelo zadovoljna. Ko je bila manjša smo dodajali Novolac proti krčem in jih dejansko tudi nikoli nismo imeli.




*Uršula* -> RE: kaj naj dodajam (28.8.2006 10:15:41)

Jaz moji punčki dodajam novalac in je ful zadovoljna, ker po vseh ostalih je imela probleme.




F*S*M -> RE: kaj naj dodajam (28.8.2006 15:56:37)

Zdaj če ste na tesnem z denarjem, ker to je drag špas, potem kupi dm - ovo mleko, ki je zelo podobno milumilu, pravzaprav mislim, da je to milumil. Uporablja ga moja soseda za 2 meseca staro punčko in ji super odgovarja, mala ga rada poje. Drugače mi uporabjamo Hipp, ker je ravno prav gost in ne poliva, pa tudi prebava je super. jaz sem poskusila z dm - ovim mlekom, vendar ga ni hotel piti ker je drugačen okus, ker hipp se je zelo podražal, je pa meni najboljši po novolacu smo polivali pa še smrdi mi zelo. Pa močno predrag je glede na porabo.




Anonimen -> RE: kaj naj dodajam (28.8.2006 21:25:29)

js moje punce samo s hippom izključno iz mullerja futram. sem pa dons gledala bebivito k je obcutno cenejša, kupila eno, nismo je pa še probal.




kofetek2010 -> RE: kaj naj dodajam (28.8.2006 21:37:53)

mi pa kupujemo Milumil v Bipi v Avstriji, če ga prej sfali pa v našem Müllerju (prav tako vse ostale mlečne kašice) [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

dokler sem samo dodajala sem kupovala tamale vrečke Aptamila v DM-ju, a jo je zapiralo, zato smo prešaltali na Milumil [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




sonchica -> RE: kaj naj dodajam (28.8.2006 23:39:38)

mi smo tud na milomilo in je supe.... pred pa smo meli hipp in nikakor nismo bili zadovoljni... mamo pa tud avstrijski millumil(dm) je pa v kruglicah tu pri nas pa je v čistem prahu....pa še v avstriji je cenejši [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




ElaM -> RE: kaj naj dodajam (31.8.2006 21:19:25)




Jaz ji dodajam Novolac, Aptamil in Conformil ji nista odgovarjala. Je pa res, da je Novolac [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] drag.






Stran: [1]