tokrat ne knjiga, ampak film (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan >> Knjiga, film in glasba

Sporočilo

KIRA -> tokrat ne knjiga, ampak film (28.8.2006 9:26:24)

ne vem, pod kero temo bi to bolje pasalo...
gleda kera sedaj filem "Randevouz im jensitz" sedaj (pričetek ob 9.00) na PRO7 ???
sprašujem ker je to en mojih "favourite movies". sem ga že 100x gleda, pa bi ga še. ... dobro ponazori kaj se dogaja "po smrti" z nami itd...

bistvo filma: g. **** umre v prometni nesreči. po smrti se znajde v "judgement city", kjer mu kao sodijo o njegovem življnju - v glavnemm odločajo, če je v življenju dovolj napredoval, da se lahko pomakne na višjo stopnjo zavesti, ali pa se mora vrniti na zemljo in se tam še kaj naučiti.... v glavnem moški je en povprečnež in v žviljenju se bori proti strahu... skoraj bi ga poslali nazaj. ampak tam sreča eno prikupno  "umrlo", kijo igra meryl streep in se zaljubita. inzanjo nekaj reskira ter premaga svoj strah in na podlagi tega lahko napreduje....[image]http://www.prosieben.de/service/tvprogramm/images/big/Img32692.jpg[/image]

LP

živa -> RE: tokrat ne knjiga, ampak filem (28.8.2006 9:33:29)

Draga Kira, FILM. In ne, žal ga ne gledam in sploh ne poznam. Moja nemščina tako škripa, da ušesa bolijo.

Lp,

živa

KIRA -> RE: tokrat ne knjiga, ampak film (28.8.2006 9:37:21)

ne vem kaj si pol sploh hotela povedat. da sem naslov napisala narobe??? kot vidiš sem post še popravljala..... zaradi ene tipkarske napake si zdajle šla tole pisat, ma bejž no....

bobek05 -> RE: tokrat ne knjiga, ampak film (29.8.2006 13:54:07)

KIRA, sem že gledala film, ampak konec pa ni srečen, kajne? Mislim reči, nista skupaj...

Stran: [1]