tulip
|
Joj ženske ste ene zahtevne! Saj moški niso roboti, vedno pripravljeni in vedno voljni, pusti mu dihat! Jaz zase vem, da bi me kar minilo, če bi morala seksat po točno določenem urniku, pa da se mi potem še partner kuja zraven... Dejmo, no. Ne razlagaj mu na veliko, kdaj je ovulacija in da je treba pač takrat v akcijo, pa naj bo pripravljen in podobno, saj je logično da je potem pod pritiskom, da želja mine! Pač takrat ti navali nanj, brez razlaganja kaj in kako, bo sigurno boljše. Sploh pa ker delata na tem šele 3mes, res ne vem, kaj je tak problem, da si vsa iz sebe...In izjav kot 'je bil prvič kr priden' ne bi niti komentirala.... Verjamem da si oba želita otročička, pa brez skrbi, sigurno bosta dobila najlepšega otroka na svetu, ampak najprej moraš ti bit sproščena, s tem je že pol opravljenega, saj nihče ne mara tečnega partnerja, ki te drži pod stresom! Verjetno si pričakovala drugačen odgovor, v smislu 'saj bo, te razumem, nisi edina...', ampak vedi, da spremembo, ki se bo odražala navzven,lahko napraviš le pri sebi, zato te ne bom pomilovala, ker tega res ne potrebuješ! Pa saj vse to že veš, ne? Želim ti vse najlepše in , ko bo pravi čas!
|