Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: A veste na kaj misli ko 28.8.2006 1:41:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Me prav malo briga, na koga ali na kaj misli, dokler svoje "delo" opravlja korektno. Drugače pa - ne, nimam pojma, kaj misli. Ga (še) nisem vprašala.
|
|
|
|
RE: A veste na kaj misli ko 28.8.2006 6:23:54
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Po moje ne mislijo kaj dosti...ker deci ne zmorejo misliti na več stvari hkrati
|
|
RE: A veste na kaj misli ko 28.8.2006 6:47:37
|
|
|
|
diva 4
|
Cukrček - se tudi jaz podpišem pod tvoj post
|
|
|
|
RE: A veste na kaj misli ko 28.8.2006 6:57:12
|
|
|
|
anitaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK Po moje ne mislijo kaj dosti...ker deci ne zmorejo misliti na več stvari hkrati Točn tko!
|
|
|
|
RE: A veste na kaj misli ko 28.8.2006 7:36:04
|
|
|
|
Anonimen
|
če si mislna na to če misli na kako drugo...to raje nočm vedt :)
|
|
|
|
RE: A veste na kaj misli ko 28.8.2006 8:05:55
|
|
|
|
KIRA
|
jest vem na kaj misli. zato ker mu vmes (včasih) govorim packarije, pa ga tako še bolj rajcam. pa če tud bi mislil na kaj drugega, to je njegova stvar. niti ne vem, zakaj naj bi ga med seksom to spraševala???
|
|
|
|
RE: A veste na kaj misli ko 28.8.2006 8:13:04
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa Me prav malo briga, na koga ali na kaj misli, dokler svoje "delo" opravlja korektno. Drugače pa - ne, nimam pojma, kaj misli. Ga (še) nisem vprašala.
|
|
RE: A veste na kaj misli ko 28.8.2006 8:28:35
|
|
|
|
lu155
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa Me prav malo briga, na koga ali na kaj misli, dokler svoje "delo" opravlja korektno. Drugače pa - ne, nimam pojma, kaj misli. Ga (še) nisem vprašala.
|
|
RE: A veste na kaj misli ko 28.8.2006 8:56:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KIRA jest vem na kaj misli. zato ker mu vmes (včasih) govorim packarije, pa ga tako še bolj rajcam. pa če tud bi mislil na kaj drugega, to je njegova stvar. niti ne vem, zakaj naj bi ga med seksom to spraševala??? Pa saj on tudi mene ne gnjavi na kaj jaz mislim... Torej, dokler "servisiranje" poteka v obojestransko zadovoljstvo
|
|
|
|
RE: A veste na kaj misli ko 28.8.2006 9:38:08
|
|
|
|
LARIKA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KIRA jest vem na kaj misli. zato ker mu vmes (včasih) govorim packarije, pa ga tako še bolj rajcam. pa če tud bi mislil na kaj drugega, to je njegova stvar. niti ne vem, zakaj naj bi ga med seksom to spraševala??? Točno tako
|
|
|
|
RE: A veste na kaj misli ko 28.8.2006 9:58:44
|
|
|
|
artista7
|
ponavadi moški po mojih izkušnjah ne mislijo nič.. jaz pa sem že pa nisem tako budalo da bi mu to še rekla potem - pač multifunkcionalnost ženskih možganov so pa zelo zaeželene razne vulgarne in packaste besede med seksom - to seeeekkkkaaaa
|
| Stran: [1] |
Ideja za poselnada56Radi bi sli na samostojno podjetniško pot, pa nimate primerne ideje. Bi si pomagali s seznamom izdelanih idej na internetu in za to placali?
če se odločas na svoje moraš imeti idejo že v glavi (
68%)
če so ideje realistične in dobro razdelane bi tudi plačal za informacije (
18%)
za dobro idejo bi placal do 20 eur (
4%)
plačal bi za več razdelanih idej do največ 30 eur (
4%)
internet je odličen vir informacij, a zaupal bi previdno (
7%)
Število vseh glasov: 28Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!