Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaksni naj bodo prvi ceveljcki? 22.4.2010 15:37:21
|
|
|
|
zvončica1
|
Pedoodles čevejčki so v celoti usnjeni (razen podplat)
|
|
|
|
RE: Kaksni naj bodo prvi ceveljcki? 23.4.2010 13:38:23
|
|
|
|
linči 312
|
a bi mi kdo znal razložit naslednje: kakšna je razlika med see kai run in se kai run smalller ali pa pediped. a so vsi ti čevlji ok za prve korake?
|
|
|
|
RE: Kaksni naj bodo prvi ceveljcki? 10.5.2010 10:43:00
|
|
|
|
Alenka-8
|
See Kai Run smaller in Pediped Originals so čeveljčki za prve korake - mehki, tudi podplat je mehak, usnjen. Bolj kot copatki. See Kai Run in Pediped Flex pa so čeveljčki za otročka, ki že konkretno hodi in nogica potrebuje malo več zaščite. Še vedno mehki, upogljivi,... vendar z debelejšim podplatom. Mi imamo See Kai Run in smo zelo zadovoljni.
|
|
|
|
RE: Kaksni naj bodo prvi ceveljcki? 14.5.2010 17:32:44
|
|
|
|
Daarya
|
Ja, čeveljčki so krasni, pošljejo pa tud skor takoj, pravo presenečenje je ta Chebeltza. Pa še druge ful luštkane stvari majo, se splača pogledat. Sm pa odkrila še eno luštno trgovino na spletu - www.design.etc, Imajo hiške iz kartona pa ene pajacke z napisom I am a baby angel in perutničkami. Sm oboje naročila, prišlo že nsalednji dan, sedaj se pa ful zabavamo.
|
|
|
|
RE: Kaksni naj bodo prvi ceveljcki? 14.5.2010 18:09:52
|
|
|
|
Božička09
|
Hvala za hiter odgovor Link pa ne dela ...?
|
|
RE: Kaksni naj bodo prvi ceveljcki? 15.5.2010 1:38:43
|
|
|
|
Daarya
|
Se opravičujem, tukaj je prava povezava. Včasih sem mal raztresena pa kej narobe napišem. Sedaj sem preverila, mora delat. Ja pa še to: mi hodimo kar bosi al pa u štmfkih s tistimi podplati, k ne drsijo. Za zunaj mamo pa pa ene supergice na ježke, katera firma je ne vem, ker smo jih podedovali. Mislim, da je pomembno, da je čeveljček mehek, da otrokove nogice - podplatki delajo. Smo probal tudi a al ortopedske copate pa se je mali kar naprej spotikal in padal, če je bos pa ni nobenega problema. Zato sem prišla do zaključka, d mu najbol pašejo mehki podplati. Najbrž je vsak otrok drugačen.
|
|
|
|
RE: Kaksni naj bodo prvi ceveljcki? 21.5.2010 15:07:15
|
|
|
|
Božička09
|
Hvala. Pozna katera mogoče dobre in lušne čeveljčke, ki niso usnjeni? Za vsak info bom zelo hvaležna.
|
|
RE: Kaksni naj bodo prvi ceveljcki? 5.7.2010 14:40:35
|
|
|
|
somo
|
naša punca je začela s Cicibankami...smo dobili dvojne za 1. rojstni dan vendar sem bila jaz nad njimi grozno razočarana...trdi kot stari cokli! pa še nogica se ji je tako potila v teh čeveljčkih, da je imela nogavičke vedno čisto mokre. Nato sem ji preko spleta naročila neke bio usnjene copatke http://vitababy.si/eko_trgovina/organska_oblacila/copatki/ za po stanovanju. Ker so to zaenkrat edini copatki v katerih se ji noga ne poti, jih ima sedaj poleti tudi kar za zunaj. se super obnese, pa še čisto mehki so, tako da reees čuti podlago Kaj bomo pa kupili za jesen pa še ne vem, moram malo raziskati...mogoče kaj iz tujine!
|
|
|
|
RE: Kaksni naj bodo prvi ceveljcki? 6.7.2010 12:19:50
|
|
|
|
Božička09
|
IZVIRNO SPOROČILO: somo http://vitababy.si/eko_trgovina/organska_oblacila/copatki/ Ooo, oni imajo izredno dobro otroško kozmetiko, Purbabies Čeveljčki pa meni ne ležijo, še vedno upam, na kakšne neusnjene ...
|
|
RE: Kaksni naj bodo prvi ceveljcki? 31.8.2010 22:34:18
|
|
|
|
Tiara123
|
A se da tale Frodo kje v Sloveniji pogledat in kupit?
|
|
|
|
RE: Kaksni naj bodo prvi ceveljcki? 31.8.2010 23:04:11
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
emica....tocno tele si ti meni dala za nino, ane? fuuuul so lepe! ampak se prevelike naslednjo spomlad pridejo na vrsto!
|
|
RE: Kaksni naj bodo prvi ceveljcki? 23.10.2010 20:24:52
|
|
|
|
Putka
|
Mi smo sprobali pedipeds Flex in Robeez Trendz, oboje je super, Robeezke je imela za prve čevlje, edino kar mi je žal, da nimajo večjih številk.
|
|
|
|
RE: Kaksni naj bodo prvi ceveljcki? 29.3.2011 11:08:35
|
|
|
|
ksenjaka
|
Copatki iz ekološkega usnja so tud kul.... ker robeez ima vprašljive barve sem slišala...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.7.2011 11:18:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kaksni naj bodo prvi ceveljcki? 14.7.2011 8:28:56
|
|
|
|
natasarobi
|
Čevlji iz linka, ki ga je dala bambina so ful všečni. Zanima me ali je katera kupila čevljčke za prve korake in kako ste zadovoljne?
|
|
|
|
RE: Kaksni naj bodo prvi ceveljcki? 5.8.2011 12:51:20
|
|
|
|
anya.xy
|
Mene pa zanima če je katera kdaj kupovala Superfitke v Grazu v tovarniški trgovini, in če razlika kaj v ceni??
|
|
RE: Kaksni naj bodo prvi ceveljcki? 1.10.2013 13:50:16
|
|
|
|
leti32
|
Meni najboljši Mala Maša Pediped Originals.
< Sporočilo je popravil leti32 -- 1.10.2013 13:51:04 >
|
|
|
|
RE: Kaksni naj bodo prvi ceveljcki? 5.1.2015 13:23:59
|
|
|
|
NajaMaja
|
Nam so bili tile daleč najboljši, vsaj za prve korake: http://www.mackon.si/19-attipas-otroska-obutev In vsem prijateljicam, ki sem jim jih predlagala, so bili otroci tako navdušeni, da jih sploh niso pustili sezuti! :)
|
|
|
|
RE: Kaksni naj bodo prvi ceveljcki? 5.1.2015 18:17:48
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: NajaMaja Nam so bili tile daleč najboljši, vsaj za prve korake: http://www.mackon.si/19-attipas-otroska-obutev In vsem prijateljicam, ki sem jim jih predlagala, so bili otroci tako navdušeni, da jih sploh niso pustili sezuti! :) Ja, uauuu, no. A obujejo se tudi sami? btw, za nogo je najbolje, da je bosa, brez omejitev. Torej čevlje dol takoj, ko je mogoče.
|
|
RE: Kaksni naj bodo prvi ceveljcki? 7.1.2015 4:00:33
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: NajaMaja Nam so bili tile daleč najboljši, vsaj za prve korake: http://www.mackon.si/19-attipas-otroska-obutev In vsem prijateljicam, ki sem jim jih predlagala, so bili otroci tako navdušeni, da jih sploh niso pustili sezuti! :) Tile ceveljci-stunfi se pri nas prodajajo na stantih. Meni so se zdeli prav grozni, pa glede na to, da zivimo v vecmilijonskem mestu in ne vidim nobenga dojencka oz otrocka v njih, so najbrz se drugim grozni. Tudi za odrasle prodajajo, pa ne vem ce kdo z takim veseljem nosi Se strinjam bosa noga kokr se da, drugace pa stunf z bremzicami ali usnjen copatek. Za zimske prve korake pa cevelj z mehkim podplatom
|
|
|
|
RE: Kaksni naj bodo prvi ceveljcki? 7.1.2015 8:59:21
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NajaMaja Nam so bili tile daleč najboljši, vsaj za prve korake: http://www.mackon.si/19-attipas-otroska-obutev In vsem prijateljicam, ki sem jim jih predlagala, so bili otroci tako navdušeni, da jih sploh niso pustili sezuti! :) jesoš kakšna grdota najbolje je biti bos...kakorkoli, da je moja tašča trdila, da tamali bos ne bo nikoli shodil.....no, pa je noter je bil vedno v štumfah z brezmzami.. sicer pa je imel prve superfit se mi zdi....potem pa nekaj let geox...zdaj pa itakm DC....
< Sporočilo je popravil RIJA* -- 7.1.2015 9:02:43 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?