Fotoalbum anne geddes (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

*NaTaŠa* -> Fotoalbum anne geddes (27.8.2006 19:16:05)

Ali mogoče katera ve kje se da dobiti te albume anne geddes na katerih so novorojenčki v bučah...itn. Vem da ga lahko naročiš na internetu ampak bi ga raje tko kupila.

Hvala

Anonimen -> RE: Fotoalbum anne geddes (27.8.2006 23:02:51)

Hej,

nimam pojma kje bi jih nasla, sem te hotla samo pozdravt [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Ce jih kje najdem, ti sporocim (mam se gsm nekje, se mi zdi, ce se nisi zamenjala).

Imajo pa v Intersparu (vsaj v City Parku) od Toma Arme - dojencki v zivalskih kostumih, jabolkih itd. www.tomarma.com

LP, Ribica

SPORTINA -> RE: Fotoalbum anne geddes (27.8.2006 23:20:03)

Če ti lahko pomagam z sicer staro informacijo.
Mi imamo 4 kom velikih njenih albumov. Vedno smo kupovali samo te. Dragi sicer, a super.
Potem pa se jih ni dalo nikjer več dobit in sem klicala uvoznika, ki je bila na deklaraciji (lahko ponovno pogledam) in mi je povedala, da so jih nehali uvažat, samo še stare zaloge.
Sedaj pa jih tu pa tam še vidim (foto gm, Sitra Bled...)a male,
ne velikih.
Če odkriješ kaj več bom vesela.

Lahko pa jih naročiš na uradni strani ali kupiš v tujini.

*NaTaŠa* -> RE: Fotoalbum anne geddes (28.8.2006 21:29:28)

No niti nisem tako dolgo iskala, v bistvu sem šla v najbolj levo trgovino v Kranju kjer si niti najmanj nisem upala mislit da bi jih imeli.In evo ti, cele police teh albumov v kateri koli velikosti, tako da sem ga kupila in baje gre šefica čez par dni v skladišče in jih bodo imeli še več.Tako da Sportina, trgovina je v Kranju, za propadlim hotelom Jelen.

Čau

Anonimen -> RE: Fotoalbum anne geddes (1.9.2006 19:51:59)

www.annegeddes.com

Te preusmeri na freemail - in tam so albumi - spletna trgovina

Stran: [1]