Ovulacijski testi (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

Anonimen -> Ovulacijski testi (27.8.2006 18:48:20)

Pozdravljene,

ta mesec sem se odločila prvič uporabiti O teste. Ker je moja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] redna (30-31 dni), sem po navodilih začela z njihovo uporabo 13 dan cikla. Porabila sem že tri (v paketu jih je pet), ampak vsak dan je testna črtica slabše vidna od kontrolne, vidna pa je (njena obarvanost je že tri dni enaka). V navodilih piše, da je test v tem primeru negativen, saj naj bi bila testna izrazitejša od kontrolne. Če prav računam in bi naj naslednjo M dobila 10.9. bi mogla biti O že mimo, ali pa ravno v teh dneh. Čisto sem že obupala. Ima katera izkušnje z O testi?

Hvala

Anonimen -> RE: Ovulacijski testi (27.8.2006 18:52:09)

Jaz sem tud nekej probavala s temi testi, pa mi nekako ni ratalo nič konkretnega, sem potem počasi še bolje spoznala svoja rodila in se nanašam na ta princip in verjameš ali ne, točno vem kdaj imam ovulacijo, včasih celo točno uro![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

koala -> RE: Ovulacijski testi (27.8.2006 21:16:22)

Veliko deklet ima težave z ovulacijskimi testi.
Poskusi z merjenjem bazalne telesne temperature, misli, da je ta metoda zelo dobra.
Lahko pa si nabaviš še F-test, je za večkratno uporabo, dobiš ga v lekarni.

Nati a lahko vprašam kako si se strenirala, da na uro veš kdaj imaš O?

Anonimen -> RE: Ovulacijski testi (27.8.2006 21:23:08)

Sej veš, ti izcedki ti najbolj povejo kdaj je O, no in ko vidim, da je tisti dan prozorna sluz, me ponavadi (vsaj do zdaj) full začne bolet jajčnik, kot pri [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image], pa pritisk mi full pade...je pa res, da za vse to ne rabiš bit pameten, spoznaj svoje telo, kako deluje, kaj se dogaja...[sm=smiley20.gif]
Opazovanje, opazovanje, opazovanje, potem pa veselo na delo[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

koala -> RE: Ovulacijski testi (28.8.2006 10:38:01)

No, saj na dan točno tudi jaz vem kadaj je nastopila O, samo meni se znaki kot pri tebi vlečejo čez cel dan.

njoka -> RE: Ovulacijski testi (28.8.2006 11:59:45)

CIAO!

Anonimna verjetno si uporabljala ovulacijske teste iz Mullerja "Time". Meni se je tudi to dogajalo.

barby113 -> RE: Ovulacijski testi (28.8.2006 14:27:04)

Pozdravljene,

Ti testi so meni tudi velika uganka. Prvič ko sem jih uporabljala mi tako ali tako nikoli niso pokazali druge črtice, čeprav sem ravno takrat mela ovulacijo (sem namreč zanosila) Sedaj pa imam neke druge teste, ki pa mi ves čas kažejo, da imam ovulacijo. Iz jeze sem naredila poskus tudi na moževem urinu in glej ga zlomka tudi on jo ima ( no črtica res ni bila tako intenzivna kot pri meni).

Koliko vem, ti testi sploh niso zanesljivi za to raje opazuj svoje telo in bodi pozornejša pa bo. Če pa žališ pa si lahko meriš tudi to bazno temperaturo, za katero pa sem jaz preveč neredna, da bi lahko bila kak realni pokazatelj.

Veliko sreče pri [sm=sloncek.gif].

Stran: [1]