Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kostim namesto poročne obleke 27.8.2006 17:41:29
|
|
|
|
soncece24
|
Obleči se točno tako kakor želiš in da se boš ti dobro počutila - to je tvoj dan! Na sliki pa ne bo čisto nič čudno zgledalo!
|
|
RE: kostim namesto poročne obleke 27.8.2006 17:44:28
|
|
|
|
Anonimen
|
naj te dejanja vodijo tako, kot imaš v mislih Sicer pa kostim ni nič kaj takega, saj je ravno tako elegantno!!!
|
|
|
|
RE: kostim namesto poročne obleke 27.8.2006 17:48:30
|
|
|
|
frutka_
|
Če ti je všeč potem "go for it"! Razturaj s šopkom!
|
|
|
|
RE: kostim namesto poročne obleke 27.8.2006 18:02:24
|
|
|
|
Jacqueline
|
Za takšno poroko se mi zdi kostim zelo primeren ali pa kakšna preprosta oblekca. Tako kot je že frutka rekla lahko popestriš izgled z kakšnim ekstra šopkom ali pa kakim posebnim kosom nakita. Predvsem pa vama želim lep poročen dan!!! Lp, Jackie
|
|
|
|
RE: kostim namesto poročne obleke 27.8.2006 18:46:22
|
|
|
|
kofetek2010
|
jaz sem imela l.2002 umazano bel hlačni kostim in korzet, špičake, ter šopek iz rumenih kal - na fotkah čist OK zgleda, tko na barvnih kot na črno belih
|
|
|
|
RE: kostim namesto poročne obleke 27.8.2006 18:47:52
|
|
|
|
lu155
|
ja mislim oblečeno nosi kar misliš da ti je udobno(ne imej obleke ki te bo ves dan nekaj "žulila" in boš bla sitna zarad tega) če imaš pa samo manjši obred je (meni)veliko lepše če imaš lep kostim(in seveda lahko tudi hlačnega) skratka imej kar je tebi všeč..saj to je tvoj dan
|
|
RE: kostim namesto poročne obleke 27.8.2006 19:46:42
|
|
|
|
sato
|
Tudi moja prijateljica se je tako poročila. Meni osebno je tak način najbolj všeč- če bi se kdaj poročila, bi se tako, v ožjem krogu, v enem dobrem kostimčku ali oblekici, hudih čevljih... Brezveze se mi zdi zmetati celo bogastvo samo zato, da ti posodijo poročno obleko, če jo kupiš, pa jo oblečeš samo enkrat. Potroši ta denar za vaju z in se super imejta!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?