|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kje do najugosdnejšega concorda
26.8.2006 19:01:32   
Irena88
Odločili smo se za nakup avtosedeža concord trimax x-line loop, pa me zanima če katera ve, kje se ga da dobiti najbolj ugodno. Gledali smo ga v pikapolonici pa je 43.290 v Pingotu je 45.000 v Rutarju te linije nimajo... arielu, baby centru jih nimajo. Ima še katera kakšno idejouser posted image ?? Hvalauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kje do najugosdnejšega concorda
26.8.2006 19:18:40   
neja
Kako to, da je v Pikapolonici 43.290user posted image user posted image ???? V njihovem zadnjem katalogu je cena 38.990 Sit. Res pa je, da imajo na spletni strani takšno ceno, kot si napisala ti. Res mi ni jasno, zakaj je v katalogu drugače. Pokliči jih in vprašaj, kako je na stvari.

LP

< Sporočilo je popravil neja -- 26.8.2006 19:29:09 >

(odgovor članu Irena88)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.8.2006 19:55:50   
GATA
Jaz pa ne razumem zakaj so na strani od pikapolonice cene v bistvu toliko različne. Ok razumem če je kakšna nova linija (barve) ne štekam pa ker so 4 različne cene opisi pa vsi glih: 43.290, 35.990, 36.490 in 38.490 user posted image . Na slikah razen različnih barvnih vzorcev in barv razlik videti ni. Ali pač so user posted image  ???

Ker mi tud kupujemo trimax-a sicer bolj počasi ker imamo še čas, smo pa gladko zamudili v rutarju akcijo ko so bili za približno 25.000 sit (mogoče so pa meli sam 2 user posted image ) tudi mene zanimajo te informacije. user posted image

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.8.2006 20:05:10   
Irena88
Tudi meni je to čudno, res pa je, da na katalogu piše, da cene veljajo za vsa naročila do 31.7.2006, sicer pa na spletni strani piše, da je to aktualni katalog?? Možno, da je aktualni, samo cene jim ne štimajo. Jih pokličem v ponedeljek in se pozanimam kako je s tem.user posted image

(odgovor članu GATA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.8.2006 23:29:40   
dix
Cene so odvisne glede na material, X-line je dražje ker je kao bolj kvaliteten material... mogoče res, naš trimax je po 4 letih uprorabe na določenih mestih totalno zvoščen, kar pa mali vsak dan še malo "popravi".

Mogoče bi x-line bolj dolgo držal...kdo bi vedel... samo je pa prevleka svinjsko draga, pol cene sedeža, tako da zdaj moram najt kako dobro šiviljo user posted image

(odgovor članu GATA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.8.2006 13:48:03   
KIRA
v katalogu piše samo za to eno barvo. vse druge koštajo normalno. žal... moja sestra bi tud rada imela concorda - se je kar dolgo odločala. ampak si ga niti pod razno ne more privoščiti, zdaj pa iščemo variante...

(odgovor članu Irena88)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.8.2006 14:02:21   
neja
Ne, v katalogu sta na sliki 2 trimax barve apollo in loop, nato pa spodaj še posebaj piše kakšne barve so še na voljo:
Barve: Polo, Apollo itd. (ne bom vseh naštevala) in nato pod vsem tem cena 38.990.

Torej morajo biti vse barve za takšno ceno. Razen če v katalogu zavestno zavajajo kupce.

LP

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.8.2006 14:05:20   
neja
Kira, moj bratranec prodaja Concorda trimax-a, starega 3 leta, kot nov je in popolnoma nepoškodovan. LP

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.8.2006 14:12:23   
KIRA
po kaki ceni - pa slikco mi lahko daš???? da bom lahko javla naprej...
(sicer pa take ponudbe prosim pišite med male oglase, ker drgač bo forum poln tega...)

barvo pa bi ona imela najraj tisto marrakesh. menje tud dobra. mal neki nenavadnega. misliš da tudi za tisto velja??

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.8.2006 18:42:39   
neja
Kira, ne morem jaz dat te ponudbe, ki je od nekoga čisto tretjega med male oglase. Pač sem samo omenila eno možnost, kako lahko prideš do dobrega avtosedeža malce ceneje. Malo bi bilo hecno, če bi jaz dala med male oglase nekaj, kar ni mojegauser posted image .

Tudi cene ne vem, vem pa, da je omenjal nekje med 15.000-20.000 Sit. Slikice pa nimam. Vse kar mi je znano je to, da bo dal oglas (če ga že ni) na bolho.

Ja, mislim pa, da te cene veljajo za vse trimaxe, sicer bi moralo biti v katalogu omenjeno, da ta cena velja samo za sedež, ki je na sliki.
Treba je poklicat in vprašat.

LP

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.8.2006 22:09:28   
KBM
V katalogu Neckermann imajo tudi Trimax Concord avtosedež!!!user posted image

http://www.neckermann.si/article.aspx?articleid=1521322

< Sporočilo je popravil Boris -- 27.8.2006 22:10:42 >

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.8.2006 23:25:41   
neja
Ja, ta v neckermanu je res najbolj poceni, ampak stroški dostave so 2490 sit + 230 sit, ki si jih zaračuna pošta in je vse to že več, kot v pikapolonici. Pa še nekje 1 mesec čakaš ponavadiuser posted image .

LP

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.8.2006 0:02:36   
babylove
Joj, jaz sem pa ob prebiranju naslova pomislila, da avion kupuješ user posted image .

(odgovor članu Irena88)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.8.2006 18:27:36   
Irena88
To bo pa mal večji problem, ker so baje concorde nehali delat, mogoče pa kakšnega rabljenega...kdaj v prihodnosti.
Žal pa nisem zvedla nič novega o najcenejšem concordu - avtosedežu seveda. Neja ti pa le tvojega bratranca pocukaj, da napiše oglasuser posted image

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.8.2006 19:22:33   
neja
Irena88 a si poklicala v Pikapolonico, kako je zdaj na stvari?

Jaz pa bom bratranca vprašala kako pa kaj in ti povem. Je pa tako, da če boš zainteresirana za rabljenega, ga boš dobila, saj kolikor vem, še ga ni prodal.

LPuser posted image

(odgovor članu Irena88)
Neposredna povezava do sporočila: 15
30.8.2006 15:00:08   
Irena88
Sem pozabila napisat, da sem poklicala v Pikapolonico in so rekli, da veljajo cene iz kataloga.

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 16
31.8.2006 8:54:00   
Irena88
Pa še 5% popust dajo na gotovino tako, da potem pride nekaj tolarjev čez 37000 in je po mojih ugotovitvah najcenejši za x-line.user posted image

(odgovor članu Irena88)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?