F*S*M -> RE: Slabo mleko (27.8.2006 8:33:50)
|
Meni se naš fant ni redil prve tri tedne, ker je bolj lene sorte in se mu ni dalo vleči, potem pa smo prešaltali na pumpanje in je v trej dneh dobil 300g gor, kakor prej ko je rebil 3 tedne. je pa res da sem spila ogromno breskovega soka zmešanega z vodo da je bilo čim več tekočine in pa pojedla sem ogromno mlečnega riža in pa čokolešnika. Nisem pa jedla veliko mesa ker ga ne maram, jedla sem solate z jogortum, lubenico, pečen mlad krompir, zelenjavno rižoto, špinačo, sir čim bolj masten (edamec, trapist). nisem pa jedla paradižnika in jagod. polnjeno papriko vendar paprike same nisem jedla. Pivo. v bistvu takšne stvari ki jih dobiš v bolnici prve dni po porodu so kar hranljive se mi zdi, pa ne smeš jesti preveč slano ali pa sladko, pa ne čokolade ker sem pumpala sem videla kakšne barve je mleko če je super hranljivo je lepe bele barve, ko ba začne hranljivost padati pa je mleko bolj vodeno. in tudi sem opažala da je bil filip prej lačen ko je bilo mleko bolj vodeno in ko mi ga je zmanjkovalo. upam da sem ti pomagala
|
|
|
|