katja pv -> RE: baby shower (26.8.2006 21:49:15)
|
Jaz sem jo pripravljala pa tudi imela za svojega [sm=duda.gif]. Pripravili smo hrano (narezano surovo zelenjavo, sadje, pa torto, če vam ustreza tudi kakšen narezek ali naročiš veliko party pizo) in imeli razne zabavne igrice. Primeri igric: - ugotavljati smo morale obseg pasu bodoče mamice (smo morale odrezati kot špage približne dolžine), - jemati z eno roko ščipalke iz vrvi (zmaga tista, ki jih lahko največ zadrži v roki, ne da bi si kakorkoli pomagala s telesom ali drugo roko), - izrezati silhueto bodoče mamice tako da držiš papir nad glavo in režeš ne da bi gledal, - ugibati kaj se nahaja v papirnatih vrečkah (npr. tistih za kruh), v vrečke pa namestiš razne stvari povezane z dojenčkom in mamico npr. dudo, ropotuljico, copatke, nogavičke, kapico, vatirne palčke, kremo, blazinice za dojenje, ipd. Predvsem je važno da se zabavate in nasmejite. Bodoči mamici pa prinesete ali skupno darilo-a ali pa vsak prinese nekaj. Najbolje je vprašati mamico kaj bo potrebovala (kaj še nima in si želi imeti). Meni so npr. kupile avtosedež (lupinico), ter čebriček za kopanje. Tako, upam, da sem kaj pomagala pa lepo se imejte. Katja
|
|
|
|