Anonimen
|
Vesna je lepo slovensko ime. To ni problem . Meni je ime Angela, kličejo me Gelca. To problem je . Ti Rosi, kako pa zgleda ta tvoja osnovna nega kože? A zjutraj odplešeš v kopalnico, se vsedeš na stranišče, vtakneš roke med noge v školjko, si pouriniraš roke in veselo pljuskaš urin v obraz . A potem pustiš, da se ti posuši na obrazu al se takoj umiješ? A se kej oblizuješ zraven? Mislim, ker pravijo, da je urin tut dober za pit. Ziher ga tu pa tam tut kaj srkneš, če se že tko vneto flohaš z njim Če je pa možu všeč, pol pa to res problem ni. Ker če mu ne bi bila všeč, pol bi mogla bit v to svojo rjuho kar skoz zadekana, ne? In to neprodušno. Sam za rit, bi pustil odprtino ! O tvojem vonju bi se dalo pa še razpravljat. Cell RR namreč smrdi po tvojem scanju! IZVIRNO SPOROČILO: Angellina IZVIRNO SPOROČILO: Rosada Ma to je blo pa res nekulturno! Posebi zadni stavek. Halo! Mal kulture! Vesna to ni rjuha.To je muslimansko oblačilo.Moj vonj je u redu.Po urinu se tudi umijem tako da ni problem.Kožo imam lepo.Moj mož reče da je lepa.Tako da ni problem. Vesna je lepo slovensko ime. To ni problem . Meni je ime Angela, kličejo me Gelca. To problem je . Ti Rosi, kako pa zgleda ta tvoja osnovna nega kože? A zjutraj odplešeš v kopalnico, se vsedeš na stranišče, vtakneš roke med noge v školjko, si pouriniraš roke in veselo pljuskaš urin v obraz . A potem pustiš, da se ti posuši na obrazu al se takoj umiješ? A se kej oblizuješ zraven? Mislim, ker pravijo, da je urin tut dober za pit. Ziher ga tu pa tam tut kaj srkneš, če se že tko vneto flohaš z njim Če je pa možu všeč, pol pa to res problem ni. Ker če mu ne bi bila všeč, pol bi mogla bit v to svojo rjuho kar skoz zadekana, ne? In to neprodušno. Sam za rit, bi pustil odprtino ! O tvojem vonju bi se dalo pa še razpravljat. Cell RR namreč smrdi po tvojem scanju!
|