|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kreme za obraz
28.8.2006 19:37:41   
Rosada
Vesna to ni rjuha.To je muslimansko oblačilo.Moj vonj je u redu.Po urinu se tudi umijem tako da ni problem.Kožo imam lepo.Moj mož reče da je lepa.Tako da ni problem.

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 26
29.8.2006 11:13:15   
Angellina
IZVIRNO SPOROČILO: Rosada

Vesna to ni rjuha.To je muslimansko oblačilo.Moj vonj je u redu.Po urinu se tudi umijem tako da ni problem.Kožo imam lepo.Moj mož reče da je lepa.Tako da ni problem.

Vesna je lepo slovensko ime. To ni problem user posted image . Meni je ime Angela, kličejo me Gelca. To problem je user posted image .

Ti Rosi, kako pa zgleda ta tvoja osnovna nega kože? A zjutraj odplešeš v kopalnico, se vsedeš na stranišče, vtakneš roke med noge v školjko, si pouriniraš roke in veselo pljuskaš urin v obraz user posted image . A potem pustiš, da se ti posuši na obrazu al se takoj umiješ? A se kej oblizuješ zraven? Mislim, ker pravijo, da je urin tut dober za pit. Ziher ga tu pa tam tut kaj srkneš, če se že tko vneto flohaš z njim user posted image user posted image user posted image user posted image

Če je pa možu všeč, pol pa to res problem ni. Ker če mu ne bi bila všeč, pol bi mogla bit v to svojo rjuho kar skoz zadekana, ne? In to neprodušno. Sam za rit, bi pustil odprtino user posted image !

O tvojem vonju bi se dalo pa še razpravljat. Cell RR namreč smrdi po tvojem scanju! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rosada)
Neposredna povezava do sporočila: 27
29.8.2006 12:47:45   
Anonimen
Vesna je lepo slovensko ime. To ni problem . Meni je ime Angela, kličejo me Gelca. To problem je .

Ti Rosi, kako pa zgleda ta tvoja osnovna nega kože? A zjutraj odplešeš v kopalnico, se vsedeš na stranišče, vtakneš roke med noge v školjko, si pouriniraš roke in veselo pljuskaš urin v obraz . A potem pustiš, da se ti posuši na obrazu al se takoj umiješ? A se kej oblizuješ zraven? Mislim, ker pravijo, da je urin tut dober za pit. Ziher ga tu pa tam tut kaj srkneš, če se že tko vneto flohaš z njim

Če je pa možu všeč, pol pa to res problem ni. Ker če mu ne bi bila všeč, pol bi mogla bit v to svojo rjuho kar skoz zadekana, ne? In to neprodušno. Sam za rit, bi pustil odprtino !

O tvojem vonju bi se dalo pa še razpravljat. Cell RR namreč smrdi po tvojem scanju!
IZVIRNO SPOROČILO: Angellina

Ma to je blo pa res nekulturno!

Posebi zadni stavek. Halo!
Mal kulture!user posted image

Vesna je lepo slovensko ime. To ni problem user posted image . Meni je ime Angela, kličejo me Gelca. To problem je user posted image .

Ti Rosi, kako pa zgleda ta tvoja osnovna nega kože? A zjutraj odplešeš v kopalnico, se vsedeš na stranišče, vtakneš roke med noge v školjko, si pouriniraš roke in veselo pljuskaš urin v obraz user posted image . A potem pustiš, da se ti posuši na obrazu al se takoj umiješ? A se kej oblizuješ zraven? Mislim, ker pravijo, da je urin tut dober za pit. Ziher ga tu pa tam tut kaj srkneš, če se že tko vneto flohaš z njim user posted image user posted image user posted image user posted image

Če je pa možu všeč, pol pa to res problem ni. Ker če mu ne bi bila všeč, pol bi mogla bit v to svojo rjuho kar skoz zadekana, ne? In to neprodušno. Sam za rit, bi pustil odprtino user posted image !

O tvojem vonju bi se dalo pa še razpravljat. Cell RR namreč smrdi po tvojem scanju! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Angellina)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
29.8.2006 13:33:04   
Anonimen
Muslimansko oblacilo..

A ti zares nosis tole muslimansko oblacilo?

Smo sli mi enkrat neki pojest v gostilno in je bila se ena muslimanska familija blizu in takoimenovani moz.. z otroci moskega spola je sedel za eno mizo.. Zena s hcerko pa za drugo mizo..

Kako se ti to kaj zdi?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
29.8.2006 15:09:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Muslimansko oblacilo..

A ti zares nosis tole muslimansko oblacilo?

Smo sli mi enkrat neki pojest v gostilno in je bila se ena muslimanska familija blizu in takoimenovani moz.. z otroci moskega spola je sedel za eno mizo.. Zena s hcerko pa za drugo mizo..

Kako se ti to kaj zdi?

'??? kako pa sploh lahko ješ skos to rjuho? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
29.8.2006 15:11:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mimikimi

lara kakšen učinek pa ima ta obarvana krema? A kaj prikrije?

ja tale obarvana krema kr fajn tko ne prekrije čist tko k puder ampak mal zniansira kožo, da se manj napake vidjo, recimo kaki drobni mozoljčki, pege... ni pa to puder in tut po nejej ne zgledaš k maska.

(odgovor članu mimikimi)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
29.8.2006 15:36:46   
Klarissa
a tole je čisto res? al bolj za hec?

drugače pa: Vichy thermal mat, ker imam mešano kožo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
29.8.2006 15:45:39   
Anonimen
Angellina  - primitivni komentarji da le kaj... user posted image

(odgovor članu Klarissa)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
29.8.2006 15:50:29   
Anonimen
Angellina - primitivni komentarji da le kaj...
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

se nebi mogla bolj strinjat!user posted image user posted image user posted image

Na svetu je pač ogromno ljudi, ver, kultur.....
Ne vem od kje vam misel da mislite da je naša boljša, naprednejša......
Je pač smešnu za naše razmere ja. Sam ima pa vsak pravico povedat svoje navade. Saj jih nobenmu ne vsiljuje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
29.8.2006 16:34:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Se strinjamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
29.8.2006 19:21:28   
Rosada
Čudno da so ženske šle v gostilnu Tjazi.Prava muslimanka tam ne hodi.Jaz jem samo doma.Nočem da me mož gleda ko jem.
Lara to ni rjuha.To je muslimansko oblačilo.
Gelca?Ne verjamem.Znam ja tebe.Nisi vredna odgovora.
Moguče nemam kreme za obraz.Koristim naravo.Imam čast.To je nekaj kar si ti izgubila.Čast je da poštuješ vse.Ti nimaš poštovanja.Nimaš časti.Sramota.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   [Brisano sporočilo]
29.8.2006 20:40:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
29.8.2006 21:41:59   
CIPRESA

Čudno da so ženske šle v gostilnu Tjazi.Prava muslimanka tam ne hodi.Jaz jem samo doma.Nočem da me mož gleda ko jem.

A je pri tvoji veri kaj sramotnega če greš v gostilnouser posted image In če te vidi kdo drugi da ješuser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Rosada)
Neposredna povezava do sporočila: 38
29.8.2006 21:42:26   
uma
Vichy normaderm

V moje življenje je posijalo sonce po imenu Žak!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 39
29.8.2006 21:47:12   
Marogica
PA dajte ga srat, kakšno muslimansko pokrivalo? To nas nekdo vleče in to krepko. TO je navadna rjuha ali pa prt. Še če bi čador imela, bi se vsaj čipka pri očeh videla. Pa nobeno muslimansko pokrivalo ni takšne oblike.

No ja, sicer pa to ni moja stvar. Sem samo zato napisala, da ne bo Rosada mislila, da lahko vse za nos vleče.

Ah ja krema za obraz: Nivea-mleko za telo

(odgovor članu uma)
Neposredna povezava do sporočila: 40
29.8.2006 21:47:17   
CIPRESA
Aja za kremo pa uporabljam kar staro ognjičevo kremo od moje (pokojne) babice Pepce!!!

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu uma)
Neposredna povezava do sporočila: 41
29.8.2006 21:53:35   
Anonimen
Sam pomoje pa to dejansko je muslimansko pokrivalo. samo, da je slikano od uzadi. nooo...men se tko zdi.

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
   [Brisano sporočilo]
29.8.2006 21:58:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
29.8.2006 22:01:17   
CIPRESA
Hmmm jaz o teh pokrivalih nimam pojma ampak s takole obešeno kot bi bila na obešalniku pa še nikogar nisem videla, vedno sem videla ovite še okoli vratu ali kaj podobnega.

Maš pa zanimive Roziuser posted image user posted image user posted image user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

Neposredna povezava do sporočila: 44
29.8.2006 23:16:17   
frutka_
Binglovo olje...bogato z beljakovinami.user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   [Brisano sporočilo]
29.8.2006 23:21:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
30.8.2006 7:48:01   
G in T
IZVIRNO SPOROČILO: BAGI

IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Binglovo olje...bogato z beljakovinami.user posted image

user posted image  To mi delaj, Frutka.user posted image

Pa še zastonj je.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 47
8.9.2006 8:15:46   
vesna.com
DM Q10

(odgovor članu G in T)
Neposredna povezava do sporočila: 48
27.9.2006 23:42:10   
DeVilla
Kreme od Oriflema... user posted image

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu vesna.com)
Neposredna povezava do sporočila: 49
22.2.2007 1:26:37   
KODA
Nivea.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?