brianna -> Nakup posteljnine (26.8.2006 13:27:44)
|
Pozdrav Minilo bo eno leto, odkar sem kot nosečka sprožila akcijo nakupa posteljnine preko spletne strani v tujini. Kar nekaj nosečk se nas je takrat dogovorilo za skupni nakup in kljub temu, da me je porod prehitel, rodila sem namreč v 32.tednu, smo posteljnino dobili in sem jo dostavila vsem čimprej. Sedaj pa me zanima, če bi se kaka nova nosečka ponovno odločila za tak nakup. Jaz bi namreč ponovno kupila eno posteljno, trenutno samo dvodelno. Ampak ker je posteljnina v kompletu bistveno ceneje v tujini kot pri nas, se nakup izplača. Jaz sem napr. Za 7delni komplet ( odeja,vzglavnik, prevleka za odejo in vzglavnik, baldahin,in tisto okoli posteljice + držalo za baldahin)in dve rjuhice odštela malo več kot 10.000 sit s poštnino vred, katero smo si punce delile med seboj. Jaz sem s posteljnino zadovoljna. Veselo jo uporabljamo še danes. Vse ki zanima kaj več o tem, naj mi pošlje zasebno sporočilo. Naj povem, da jaz ne računam nič, zberem samo denar za posamezen nakup in poštnino delim med vse ki naročajo. Ne delam to zaradi zaslužka, ampak zaradi tega ker je ceneje in to želim deliti še s kom drugim. prijazen pozdrav mi3 p.s. Ogled posteljnine je možen tu: http://stores.ebay.de/ATEX-BABY-AREK-KINDER-Shop
|
|
|
|