Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kopalke za 3 letnika Mb 26.8.2006 9:45:35
|
|
|
|
Anonimen
|
V Kranju jih imajo v Baby centru kolikor hočeš. Se3m jih ravno včeraj gledala. Po 1.100 SIT. Prej so bile po 500.
|
|
|
|
RE: kopalke za 3 letnika Mb 26.8.2006 10:00:59
|
|
|
|
mamči
|
Jaz jih lani pozimi nisem dobila nikjer ! Od BC, Aladina, Ariela, Spara, Modiane.....pa celo v Hervisu jih ni bilo nič Na koncu sem jih dobila v H&M- u kjer sem na blagajni vprašala, kako zgleda pri njih glede kopalk, pa so mi punce povedala, da jih imajo v skladišču. Povedala sem št. in dobila res lepe - ene s spider-manom in ene s snoopyjem. Pa še ugodna cena. So pa res prismuknjeni glede izbire kopalk "izven" sezone.
|
|
|
|
RE: kopalke za 3 letnika Mb 26.8.2006 10:02:01
|
|
|
|
mamči
|
Aja, kupovala sem seveda v Mb.
|
|
|
|
RE: kopalke za 3 letnika Mb 26.8.2006 10:17:32
|
|
|
|
al1*
|
Poglej še v trgovine Polzela, tam jih imajo vso leto. Ali pa na Vogalu Kardeljeve in Proletarskih brigad je tudi ena trgovina, kjer imajo ponavadi kopalke zelo ugodno.
|
|
RE: kopalke za 3 letnika Mb 26.8.2006 10:17:34
|
|
|
|
Moyca_
|
ja,ja toti Mb v H&M mi vedno rečejo da je to vse kar imajo v trgovini na policah- čeprav dobro vem da imajo stvari še v skladišču sem pa kupila včeraj za malega v H&m eno luštno mikico z tem avtom, ko je sedaj risanka v kinu Avtomobili (jo je šel ravno včeraj gledat z mojim) in je cel nor pa za malo eno majčko in sp. del trenerke pa še eno majčko brez rokavov za drugo leto za malega (pravi moj da me ni spustit za v trgovino), ker sem šla samo po kopalke in copatke za ta malo - Potem sem pa še komaj nakrampala za copatke (ker sem dobila samo 10 000) za zraven. jih pa imajo v oni trgovini zraven Cicibana te dr. Harvey za 3100 (res ugodno in so isti kot cicibanovi, pa enako ortopetski,...) vsaj 190 SIT mi je ostalo in brez kopalk
|
|
RE: kopalke za 3 letnika Mb 26.8.2006 10:23:15
|
|
|
|
mamči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Moyca ja,ja toti Mb v H&M mi vedno rečejo da je to vse kar imajo v trgovini na policah- čeprav dobro vem da imajo stvari še v skladišču Bi rekla ja, sploh ko majo gužvo te kr odpikajo. Men so tud parkrat rekli, da nimajo pol pa sem malo obupano in malo jezno vprašala ( že 100- tič ) pa so mi jih le prinesle. Očitno je treba gnjavit. Ti sam reči, da ti je zadnjič ena rekla, da jih majo v skladišču in pol se bojo že mogle zmigat.
|
|
|
|
RE: kopalke za 3 letnika Mb 26.8.2006 10:26:18
|
|
|
|
Moyca_
|
aha-bom zagnjavila
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?