|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ginekolog?!
25.8.2006 21:21:26   
nora
Živjo!user posted image Pred enim letom sem se preselila v Slovenijo in še zmeraj nimam svojega ginekologa. A mi lahko koga priporočate? Stanujem v Ljubljani v blizini PZA oz. Pacienta. Zanima me, če že nekdo ima kašne iskušnje z ginekologi iz Prve zdravstvene asistence ali ste morda nekaj slišali?Najlepša hvala!S prijaznimi pozdravi,Nora
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ginekolog?!
26.8.2006 8:03:13   
Anonimen
Če greš v leonišče imaš na izbiro ogromno ginekologov. lahk rečem, da so vsi ok. 

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.8.2006 8:04:51   
Anonimen
aja, zadnjič je bilo govora o prvi asistenci pri dnevniku, pa so bile ene kritike. Ampak to so itak vsepovsod. 

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
26.8.2006 19:11:28   
nora
Hvala Mišek1!!Mislim, da bom poskusila najdit ginekologa v Leonišče. Upam, da še niso vsi zasedeni.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.8.2006 19:18:53   
Anonimen
kje pa , to bi pa pol bilo če mal čudnuser posted image . sigurno boš našla kterga, saj jih je nekje 20

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
26.8.2006 19:23:31   
nora
uuu tega nisem vedlauser posted image še bolnišnica ne vem kje je, saj sem nova v mestuuser posted image sem se glih naučila slovensko, zato mi ne zameirit, če sprašujem takšne stvariuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.8.2006 19:29:00   
Anonimen
a veš mogoče kje je klinični center in porodnišnica?

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
26.8.2006 19:30:47   
Anonimen
jaz sem mislila, da si slovenka, ki je živela v tujini. Če pa tako zelo dobro govoriš slovensko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
26.8.2006 19:32:44   
nora
Ja, mislim, da sem videla smerokaz na hrvaškem trgu, pisalo je porodnišnica, najbrž je tam nekjer.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.8.2006 19:35:45   
nora
oh, hvala za komplimentuser posted image saj se veliko trudim, če ne zaradi drugega, zaradi možauser posted image

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.8.2006 19:41:00   
Anonimen
ja zraven porodnišnice je, ena stavba prej. šlajmajerjeva 3 se mi zdi al pa 2. Reče se ji ginekološka klinika ljubljana (leonišče). Drgač pa se lahko naročiš tudi po telefonu ali po mailu. Mail je boljša varianta, ker jih po telefonu ne dobiš.

Po mailu moraš povedat zakaj prihajaš, da nimaš še osebnega ginekologa in da bi si ga tam izbrala, kdaj je bila zadnja menstruacija.       silva.petancic@kclj.si    tel. 014338027    012311163   odgovor po mailu dobiš še isti dan ali pa drug dan. če nisi dobila več dni, probaj poklicat al pa še enkrat pošlji

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
26.8.2006 19:43:43   
nora
Oh MIŠEK!, zelo si prijazna, res hvalauser posted image Bom se naročila kar po mailu, takoj!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.8.2006 19:45:32   
Anonimen
http://www2.kclj.si/leonisce/leonisce_01.html tle maš neki informacij

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.