|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   test krvi
25.8.2006 19:44:11   
mi negra
Zdravo,

imam eno vprašanje. In sicer v eni angleški knjigi o nosečnosti sem prebrala nekaj o testiranju krvi, ki ga lahko opraviš, da ugotoviš, ali si nosilka kakšnih genetskik okvar, ki bi jih potem lahko imel otrok. Kje bi lahko to naredila v Ljubljani?
A je katera od vas naredila kakšne zdravniške test, preiskave, da je preverila ali je v v celoti zdrava preden je zanosila.

Hvala za vse odgovore.

N

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: test krvi
25.8.2006 19:46:24   
Anonimen
mislim da se s takimi genetskimi preiskavami sploh ne ukvarjajo. js sem bila pred prvo nosečnostjo na navadnem gineko pregledu, pa mislm da me je tut z uzjem pregledala. to je pa tudi vse. ne vem kašne priskave imaš še ti v mislih? mislim da je najbolje čimmanj komplicirat

(odgovor članu mi negra)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
25.8.2006 19:51:49   
Anonimen
pozdravljena
slišala sem da je ene znanka pred približno šestimi leti delala nekakšne teste,ker je bil njen brat močno prizadet in je v domu, zato so ji svetovali genski test.
sedaj ima dva zelo lepa otroka in predvsem zdrava
kar vprašaj ginekologinjo za nasvet, če imate v družini kakšne okvare pa sploh
lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.8.2006 20:40:58   
sonchek
seveda da se delajo taki testi...sicer ne vem točno lahko ti pa samo približam te zadeve...več bi ti znali povedati na genetiki...
...genetski testi se naredijo v primeru če imaš v bljižnjem sorodstvu, kakšno osebo z genetsko napako...ali če imaš trikrat ss, z plodom ki je imel genetsko napako...drugače pa greš lahko tudi samoplačniško...mislim da pregled stane okoli 50.000sit...in traja da dobiš rezultate, nekje do 3.tedne...sicer pa nima smisla iti na pregled, če greš samo ti, zelo priporočljivo je če gresta oba...

Mislim, da če te res to zanima, vprašaj na http://med.over.net/phorum/list.php?f=56

...pa srečno!!!!

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.8.2006 22:33:27   
mi negra
hvala bom preverila...
verjamam pa, da je najbolje čim mnj komplicirati :-)
javim kaj sem izvedela

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?