čuden občutek (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

Anonimen -> čuden občutek (25.8.2006 14:55:00)

Čao, mene pa zanima ali se je že kdo znašel v takih čudnih občutkih kot jih imam jaz včasih. In sicer opazujem svoje starše, svojega fanta in pomislim pri sebi kdo so ti ljudje, kako smo povezani...počutim se odtujeno...pa čeprav je med nami veliko ljubezni...ne vem kako naj drugače opišem to čudo

ZARA -> RE: čuden občutek (25.8.2006 14:58:05)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
...počutim se odtujeno...pa čeprav je med nami veliko ljubezni...

Kako se lahko počutiš odtujeno, če je med vami toliko ljubezni? Ne razumem.

Anonimen -> RE: čuden občutek (25.8.2006 15:01:51)

Zara, ne vem če lahko to tako poimenujem-odtujenost. Včasih jih dobesedno opazujem s takim čudnim občutkom, glede tega kdo smo, kako smo povezani, ne glede ljubezni ipd. ampak drugače v koreninah

Dragica -> RE: čuden občutek (25.8.2006 15:07:04)

Ne sekiraj se nisi edina. Tudi jez sem se že kdaj zalotila ko sem razmišljala tako kot ti. Nič posebnega.

tanikaa -> RE: čuden občutek (25.8.2006 21:49:57)

Zanimivo. Ko bom o tem razmislila, bom celo odgovorila. Ampak res. Ste se kdaj vprašali, kaj nas ljudi povezuje? Dobro, ljubezen ... ampak ....

nina6 -> RE: čuden občutek (26.8.2006 7:14:10)

Mah, včasih je tudi meni vse skupaj čudno.
Potem se zgodi, da srečaš skoraj tujca in naenkrat oba začutita, da si lahko zaupata.In mi postane všeč...Eh, preveč je za filozofirat

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (26.8.2006 16:15:47)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Anonimen -> RE: čuden občutek (28.8.2006 7:17:47)

Nalin hvala za spodbudne besede. Povej, ali ta pogled sprejemaš čisto kul ali te navdaja kdaj s strahom? Jz kr razmišljam, da to ni prav, da me nese v taka globoka razmišljanja, da to ni nekaj vredu.

Verjamem, da si kaj ugotovila. Verjetno zanimivosti, jz sem pa taka prpa, da bi me pomoje bilo samo strah, da bi potem preveč razmišljala o tem. Vem, da smo z vzrokom skupaj, tu v tem življenju...pa še milijon takih skritih stvari...pa jih ne bi rada vedela, ne bi rada razmišljala drugače, kot to da sta starša, ki sta mi dala življenje in to je moj partner v dobrem in slabem. Brez tiste "filozofije".

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (28.8.2006 14:39:11)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Stran: [1]