Anonimen -> RE: Sramežljivka in Tjazy (28.8.2006 14:09:20)
|
Pa sem nazaj.. ceprav bi mi se pasalo kaksne 4 tedne dopusta.. Zdaj sem se ravno navadil.. pa ne vem zakaj sem prisel nazaj v sluzbo.. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Srki.. zadolzitve bi rada.. Ni problema.. ti bos kondome natikala.. pa podobne reci.. Mas kej proti ali ti bo v veselje?! Upam, da to zadnje.. Kar se tice Sramezljivke.. sem v bistvu ze vse povedal.. Zame je cudovita oseba.. pa kjerkoli ze je.. Samo ce je ni vec tukaj, ker je tipka takret neki bluzila.. potem to ni v redu, ker je v bistvu nekdo drug odlocal o tem.. ali bo tuki ali ne bo.. Ampak mislim ,da tega ona ne bi dovolila.. in spostujem njeno voljo, da gre, ce pac tako zeli... Ce bi se jaz tko odlocil, kot sem se ze na kaksnem foromu.. me tudi nihce ne bi preprical, da ostanem.. Tko pac je v zivljenju.. ko ti nekaj presede.. gres.. in pridejo novi.. Sicer je res, da bi zelo rad se kdaj malo poklepetal z njo.. ampak bom prezivel tudi brez tega, ce tako zeli.. morda pa se se kdaj kje srecamo.. Lupcka.. in objemcka.. in hvala ti za vse, kar si me naucila.. in za vso zabavo.. in pozitivnost, ki si nam jo nudila.. [sm=rozica.gif] Hvala..
|
|
|
|