Miša7 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

Miša7 -> Miša7 (21.7.2004 15:37:25)

Lep poletni dan vsem na forumu,:metulj:

Prosim, če mi lahko katera pomaga s svojimi nasveti, ki vedno prav pridejo, sploh meni, ki pričakujem prvega škrateka.:love:

Imamo še en problem, potem pa bo počasi vse pripravljeno, ha, ha: Naša previjalna je narejena malo večje dimenzije, pa nikjer ne dobimo podloge zanjo,ene prevelike,premale, predolge...:ups:
Tako, da si jo bomo dali naredit, pa me zanima, kje ste kupili peno po meri, pa potem še pa nepremočljiv ovoj, ki pride preko:zmeden: (smo iz Maribora)!

100krat hvala, če mi bo lahko katera pomagala :sloncek: , Miša 34t9nebesa

malika -> Miša7 (21.7.2004 17:16:35)

Jaz imam tudi doma narejeno previjalno in je prav tako zelo velika-hvala bogu, da je!
Za podlogo pa ne skrbi, če je premala, ker itak rabiš še prostor za kaj odložit. Tiste večje imajo povsod, jaz sem svojo kupila v Arielu in kljub tej veliki podlogi imam še toliko prostora, da so lahko zraven zložene še vse kremice, pleničke, pa tudi igrač je vedno več.

Če boš pa kljub temu kupovala peno, pa jo imajo v Cafovi ulici-čisto spodaj(saj ne vem kako se reče trgovini). V glavnem na koncu Cafove(DURS, ekonomska šola), je ena že prastara trgovina in tam poleg vsega prodajajo pene.

Lp

malika -> Miša7 (21.7.2004 17:17:49)

Evo, eno "nadstropje" višje je Lenny napisala ime trgovine.

Stran: [1]