Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
M po ICSI in zakaj je ni... 24.8.2006 19:07:59
|
|
|
|
Skorpija
|
Punce, rabim vaše izkušnje... Za mano je neuspeli ICSI, M pa kar ni in ni, že skoraj 70 dni. Bolečine imam stalno, včasih tako močne, da se ponoči zbudim, so pa drugačne kot prej, bolj podobne kot sem jih imela ob hiperstimulaciji. Uglavnm, mene je hormonsko obrnilo naokoli in sem prav nesrečna, ker to najbrž pomeni, da letos z novim postopkom ne bo nič. Ste imele tudi ve te probleme? Koliko časa vam je po postopku M še nagajala? Meni so rekli, da grem na nov postopek lahko šele po 3 ciklusih. je šla kakšna kaj prej in doživela uspeh? Ali bi bilo to le nespametno nestrpno dejanje? Punce, držim vam velike pesti za naprej, pa da se jeseni in pozimi statistika popravi!
|
|
RE: M po ICSI in zakaj je ni... 24.8.2006 19:33:21
|
|
|
|
pika74
|
Ojla, nimam ravno takih izkušenj, kakor ti... ampak vseeno ti bom poskušala pomagati. Vsaj toliko, kolikor bom lahko . Jaz sem imela neuspeli IVF in potem dobila normalno M. Sem pa slišala (tudi od ginekologov), da se pogostokrat zgodi, da po ICSIju ali IVFju pride do tega, da M zamuja. Ciklus se zaradi samega postopka, ki je kar hud šok za telo, lahko podaljša. Torej je to na nek način tudi "normalno". Vendar pa menim, da je 70 dni le predolga doba in zato bi ti svetovala, da obiščeš svojega G oz. institucijo, kjer so ti opravili ICSI. Oni ti bodo znali svetovati, kako naprej. Še posebej, če to podaljšanje ciklusa spremljajo tudi bolečine. Moj nasvet - pojdi do ginekologa in ne čakaj predolgo. Lp pika74
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.