Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Medijska zvezda na poroki? 6.9.2006 9:21:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Hja, veš... po eni strani je meni najmanjši problem človeka dobiti in se zmeniti z njim za datum... Mislim, da bi bilo hujše pri tastu in njegovem Eurocardu... Dvomim, da revež pričakuje take zneske, čeprav se je ponudil, da poroko plača on in da bi po potrebi vzel tudi kredit... ampak zagotovo revež ni pomislil na to, da mu pa bodoča snaha hoče Stavrosa za milijon.
|
|
|
|
RE: Medijska zvezda na poroki? 6.9.2006 15:55:57
|
|
|
|
sarazan
|
Uh, hude želje... Pri moji kolegici je 2 leti nazaj igral Avia Bend. Računal so 500.000 sit za 6 ur!!! Pri meni je pa muzko vrtel DJ in računal samo 100 eurov za 14 ur. Bilo je pa fantastično, ker je bila izpolnjena prav vsaka želja. Od stare mame (89 let) do nečaka (6 let) in vse vmes.
|
|
|
|
RE: Medijska zvezda na poroki? 31.10.2006 10:01:00
|
|
|
|
Santavec44
|
Poznam dobrega one-man-band. Igra vse, dober imitator in animator. BoBo.
|
|
|
|
RE: Medijska zvezda na poroki? 31.10.2006 10:02:38
|
|
|
|
Santavec44
|
Tkole, skor' bi puzabu: www.bobo.gajba.net - tam si vse oglej, če te zanima.
|
|
|
|
RE: Medijska zvezda na poroki? 1.11.2006 22:04:20
|
|
|
|
asimina
|
Medijske zvezde, kot so Nuša Derenda, Saša Landero, za svoj obisk-do 1h računajo tam okoli 1000 evrov, Čuki okoli 3000 evrov za celo noč, ... Ne vem , če se za poroko izplača, da imašte take glasbenike, saj so tudi cenejši, žur pa tudi znajo narediti. Pozanimaj se raje o teh drugih, saj so stroški , ki so povezani s poroko že tako veliki.
|
|
|
|
RE: Medijska zvezda na poroki? 2.11.2006 10:20:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Mne tudi zanima Razmišljala sem namreč,da bi povabila Oliverja Dragojeviča na svoj rojstni dan,pa si ne upam,saj nismo dobri prijatelji Ah nič bom kar Slavka Ivančiča z familijo, z njimi pa smo prijatelji(skupaj smo dopustovali,žena pa je bila tršica mojih otrok) Nič moram ga vprašat,če bo imel čas.
|
|
|
novo letoLelly28 RRAli ste si zadali kakšno novoletno zaobljubo ?da (
40%)
ne (
60%)
Število vseh glasov: 10Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!