*goldfish* -> Bronhitis - v 9 mesecih ŽE 3 X!!!! (24.8.2006 13:59:54)
|
Meni se bo zmešalo. Obupana sva, jezna, besna, jaz jočem,...ker ne veva oz. ne znava kako bi lahko še preprečila, da mali, najin mali škrat, ne bi več bolehal za bronhitisom. Luka je star, ravno danes, leto in pol, pa je v 9 mesecih imel že 3 krat bronhitis. Nazadnje junija. 2 meseca nazaj!!! Pa smo v hiši več ali manj zamenjali karkoli bi lahko bil povzročitelj bronhitisa. Itison samo še v eni sobi imamo, preprog sploh ne, zaves več ne kot ja,...okna smo zamenjali, ker je bilo vlažno v bajti, še 2 tedna nista minila, ko smo prišli z morja, ki bi naj ful v redu bil za tiste, ki imajo bronhitis. Pa ja, seveda! In danes kličem k zdravniku, da malemu se iz noska cedi in nekam suh kašelj pokašljuje, pa da noče jesti in piti.... pa mi zdravnica pravi, da se naj prideva kazat, da bo izključila angino...pol pa mi pravi da ima bronhitis. PA NE ŽE SPET!!!! No, kaj še lahko storiva, da nama najin škratek ne bi toliko bolehal za bronhitisom? Na morje pa (moj se je totalno razpizdil) še enkrat gremo. Zdaj septembra. Ali kateri še toliko otrok boleha za bronhitisom???? Čisto sem obupana, kajti mraz se še sploh ni začel....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]
|
|
|
|