Kaj rabim za DSP? (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

tamala83 -> Kaj rabim za DSP? (24.8.2006 12:31:10)

Če prvič vložim. Razen seveda potrdila iz zavoda za zaposlovanje, izpolnjeno polo, iz dovče potrdilo o katasterskem, fotokopijo BA kartice. Kaj si še morem zrihtat, ker mam jutri "športni" dan, da si to porihtam.

Aja, v ponedeljek sem se prijala na zavodu, pa sem imela še v mirovanju 4 dni nadomestila, ko sem službo zgubla. kaj me lahko na csd kaj ****?

Vem, da ne taj temi že malo gnjavim [sm=smiley9.gif], ampak priznam da nimam treh čistih o teh stavreh.

lepa hvala za odgovore

Anonimen -> RE: Kaj rabim za DSP? (24.8.2006 13:48:55)

Če si imela prejšnje tri mesece (maj, junij, julij) nadomestilo plače z RZZ, potem DSP ne boš dobila.
Bi pa drugače poleg naštetega potrebovala še potrdilo z Upravne enote o stalnem bivališču in skupnem gospodinjstvu ter iz banke od tvojega TRR zadnje tri mesečne izpiske.

Anonimen -> RE: Kaj rabim za DSP? (24.8.2006 15:19:03)

izredno lahko vložiš

Anonimen -> RE: Kaj rabim za DSP? (24.8.2006 23:11:56)

Lahko, to je res, ampak je vprašanje, če jo bo dobila, ker je imela še prejšnji mesec dohodek.

tamala83 -> RE: Kaj rabim za DSP? (25.8.2006 21:43:16)

sem bila danes tam in redne do oktobra ne morem dobit, ker sem imela še porodniško,dobim pa izredno za dva meseca. tak mi je rekla. grem spet v ponedeljek noter, mogoče si še to premisli.

Stran: [1]