Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Razjasnitev...konec 25.8.2006 10:18:46
|
|
|
|
tanikaa
|
Če pa smo babe tak prifu.... da nasedemo takim sladkarijam bedarijam
|
|
RE: Razjasnitev...konec 25.8.2006 10:40:24
|
|
|
|
Dragica
|
Včasih imam občutek da nekatere ženske spoznajo kaj je svoboda šele ko se poročijo (odlepijo od staršev). Kasnje po nekaj letih zakona pa jim gre že vsaka malenkost na živce, kajti rade bi bile popolnoma svobodne in delale vse kar delajo samske ženske. Tega v družini ni mogoče početi. Včasih so potrebna tudi kakšna odrekanja in razumevanje partnerja in njegovih težav. Kolikor vem tiso "v dobrem in slabem" še vedno drži ali pa se motim. To ni nobena zmaga in ni potrebno imeti jajc ampak samo tezno razmisliti in sprejeti pravilno odločitev. Vidva otrok verjetno nimata zato je bila tvoja odločitev lahka samo čudi ne zakaj tega nisi naredila ža prej ampak si čakala še eno SMS sporočilo. Pa brez zamere povem kar mislim (ozadja pa ne poznam ti ga pa tudi nisi povedala)
|
|
|
|
RE: Razjasnitev...konec 25.8.2006 13:10:15
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dragica Včasih imam občutek da nekatere ženske spoznajo kaj je svoboda šele ko se poročijo (odlepijo od staršev). Kasnje po nekaj letih zakona pa jim gre že vsaka malenkost na živce, kajti rade bi bile popolnoma svobodne in delale vse kar delajo samske ženske. Tega v družini ni mogoče početi. Včasih so potrebna tudi kakšna odrekanja in razumevanje partnerja in njegovih težav. Kolikor vem tiso "v dobrem in slabem" še vedno drži ali pa se motim.
|
|
RE: Razjasnitev...konec 25.8.2006 14:14:14
|
|
|
|
Dragica
|
Nikoli ne želim nikomur slabega. Če ne moreš pomagati tudi ne rabiš odmagati ha ha
|
|
|
|
RE: Razjasnitev...konec 25.8.2006 14:14:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dragica Včasih imam občutek da nekatere ženske spoznajo kaj je svoboda šele ko se poročijo (odlepijo od staršev). Kasnje po nekaj letih zakona pa jim gre že vsaka malenkost na živce, kajti rade bi bile popolnoma svobodne in delale vse kar delajo samske ženske. Tega v družini ni mogoče početi. Včasih so potrebna tudi kakšna odrekanja in razumevanje partnerja in njegovih težav. Kolikor vem tiso "v dobrem in slabem" še vedno drži ali pa se motim. To ni nobena zmaga in ni potrebno imeti jajc ampak samo tezno razmisliti in sprejeti pravilno odločitev. Vidva otrok verjetno nimata zato je bila tvoja odločitev lahka samo čudi ne zakaj tega nisi naredila ža prej ampak si čakala še eno SMS sporočilo. Pa brez zamere povem kar mislim (ozadja pa ne poznam ti ga pa tudi nisi povedala) Če se vrnete na temo ANULIRANJE AVTORITETE, boste hitro razumeli odkod takšno pisanje...mi gre kar na
|
|
|
|
RE: Razjasnitev...konec 25.8.2006 14:16:04
|
|
|
|
Dragica
|
Nivess tebi na žalost nihče ne more pomagati ker si očitno psihično na psu. Pa oprosti ker sem direktna
|
|
|
|
RE: Razjasnitev...konec 25.8.2006 14:36:01
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Razjasnitev...konec 29.8.2006 18:02:36
|
|
|
|
dory
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Sej to sem iz zajebancije napisala. Briga me za sms! Ampak tipa, ki bi meni iz spalnice v dnevno sobo poslal takle sms, bi direkt skoz okno zabrisala, pa še telefon bi za njim letel. Sploh pa tale tip, ki ga že poznamo, da uletava s takilimi sms-i. na sej jst tud ne bom vec komentirala,ker meta bere tud moje misli in vse napise :) in tazga tipa bi jest iz bajte vrgla,ce nima tok jajc,da bi se z mano pogovoril...jah otroc pac....nimas kej...
|
|
|
|
RE: Razjasnitev...konec 29.8.2006 18:16:45
|
|
|
|
digi
|
Draga anonimna, je tako, da so vedno le besede, verjetnost, da se spremeni je 1:100000000, vsak ve kaj mora storiti, vem pa da je to najtežje ali pa je v tistem trenutku preprosto, v naslednjem pa bi že najraje umrla.... Želim ti le, da boš imela dovolj moči in zdržala.....
|
|
RE: Razjasnitev...konec 29.8.2006 18:54:47
|
|
|
|
Kalina
|
Ja in kaj pol ce je tak msg napsiu? Jst bi tud lohk tak msg napisala sosedu, al pa komurkoli. Besede so NISTA in NIC, dejanja so pomembna.
|
|
RE: Razjasnitev...konec 1.9.2006 12:42:47
|
|
|
|
Anonimen
|
na sej jst tud ne bom vec komentirala,ker meta bere tud moje misli in vse napise :) in tazga tipa bi jest iz bajte vrgla,ce nima tok jajc,da bi se z mano pogovoril...jah otroc pac....nimas kej... Zdej pa objemček za Meto. in tejo. Hvala za nasvet
|
|
|
|
RE: Razjasnitev...konec 1.9.2006 12:44:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Draga anonimna, je tako, da so vedno le besede, verjetnost, da se spremeni je 1:100000000, vsak ve kaj mora storiti, vem pa da je to najtežje ali pa je v tistem trenutku preprosto, v naslednjem pa bi že najraje umrla.... Želim ti le, da boš imela dovolj moči in zdržala..... Hvala!
|
|
|
|
RE: Razjasnitev...konec 1.9.2006 12:45:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja in kaj pol ce je tak msg napsiu? Jst bi tud lohk tak msg napisala sosedu, al pa komurkoli. Besede so NISTA in NIC, dejanja so pomembna. IZVIRNO SPOROČILO: Kalina Hvala! Zdaj vem kaj šteje!
|
|
|
|
RE: Razjasnitev...konec 5.9.2006 15:50:26
|
|
|
|
piščanc
|
jaz se pa kar malo z dragico strinjam - vsak človek je odrasel in odgovoren sam zase. pa to ne pomeni, da mora za vsako ceno vztrajati pri svoje mišljenju ampak se dela kompromise in ne egoističnih izpadov. če je govora samo o preveč dela in premalo časa skupaj. če pa je posredi pijača, pretepanje...potem pa .
|
|
RE: Razjasnitev...konec 9.9.2006 9:55:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jok ne pomaga, se mi joka kot mali otrok (že teden dni), mene pa to ne gane - a sem zato egoist, ker bi rada užila svojo srečo???
|
|
|
|
RE: Razjasnitev...konec 9.9.2006 10:19:40
|
|
|
|
dory
|
a sem zato egoist, ker bi rada užila svojo srečo??? IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen prej naj bi mislil,ko je prvic polozil roko nate....sploh pa tebe ne razumem,da se nisi potegnila crte in uzila svojo sreco kot pravis...ti detajli postajajo ze mal dolgocasni....zato pamet v roke in porocaj o sreci v prihodnje...brez takega pezdeta,ki se jokca za tistim,kar je sam povzrocil...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.9.2006 10:30:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.9.2006 10:36:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Razjasnitev...konec 9.9.2006 10:51:11
|
|
|
|
Anonimen
|
prej naj bi mislil,ko je prvic polozil roko nate....sploh pa tebe ne razumem,da se nisi potegnila crte in uzila svojo sreco kot pravis...ti detajli postajajo ze mal dolgocasni....zato pamet v roke in porocaj o sreci v prihodnje...brez takega pezdeta,ki se jokca za tistim,kar je sam povzrocil... [/quote] teja. jaz sem potegnila črto in ne odstopam........ In potegnila jo bom še naprej.......Zaradi sebe in svoje Pikice. Zvečer ko sem prišla domov, pa kar svečke , pogovor......jaz sem hotla pa sam spat.....v glavi me je zgrabu glavobol. Saj sem ga poslušala, sam p.......na kaj je pa prej mislu??? Ja in teja. ker sem iskrena in poštena oba vesta resnico(ta in tanov), čeprav sem si zadevo otežila. Tako da počasi prihajam k sebi. Vse se zgodi z razlogom in tud vse to se je...... Živela in zaživela bom svoje življenje , brez pezdeta(ga nočem žalit), ki je sam vse to povzročil...... Zdaj naj se pa sooči s posledicami.......
|
|
|
|
RE: Razjasnitev...konec 9.9.2006 10:54:19
|
|
|
|
Anonimen
|
[/quote] Moj bivši je tud jokal-izsiljeval , kaj a je dec al ni, mojga bivšiga so te besede streznile in je pokazal svoj pravi jaz [/quote] V katerem smislu? Oprosti, ker te spominjam na vse skupaj. Draga mama mava pa vsaj en datum skupen a ne? Hvala ti za te besede!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.9.2006 11:55:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.9.2006 11:57:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Razjasnitev...konec 9.9.2006 15:58:22
|
|
|
|
suzy007
|
Mislim, da nisi egoist, če imaš sebe rada. Verjetno ti že veš, da je tako najbolje. Njegove besede so res ganljive, vendar ko se take besede ponavljajo, dejanja pa ne, potem postanejo to samo besede... Ne vem, če me razumeš. Na žalost, marsikdo prepozno opazi, kaj je imel ob sebi. In če je prepozno, potem je najbolje, če kar najhitreje pozabi... Veliko sreče ti želim in upam, da te ne bo preveč prosil, da ostaneš... Ker to je najbolj bedno - za oba!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?