kaj naj naredim? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Anonimen -> kaj naj naredim? (24.8.2006 9:11:43)

evo stanje je tako da bi v torek morala dobiti M, ker je ni bilo, sem delala test in sicer Romed-trakec-pokazal je zelooo blago drugo črtico ki ji jaz nisem ravno zaupala. Danes sem delala test z Clear Blue ki je pokazal ---. To je eno, in v bistvu nič posebnega, zmedena sem zaradi drugih reči:
že od začetka tedna imam precej napete prsi-kar nisem imela še NIKOLI, in so zmeraj bolj občutljive-boleče,niso pa trde. Druga reč ki me muči je ta da imam že recimo enih dobrih 14 dni, rumenkasto rjav izcedek iz nožnice-ki ga je kar precej. In zadnja zadeva je ta  da hodim precej na malo potrebo.  Že cel mesec imam rahle prebavne motje-enkrat bolj drugič manj, včasih mi kaj požene kislino, ali pa me tišči, tudi neki malega sm bila zaprta-res malo, ampak to ne vem kdaj se mi je nazadnje zgodilo.
Skratka, ne vem kaj naj naredim. M zamuja 3 dni...
hvala že vnaprej za pomoč.

lana38 -> RE: kaj naj naredim? (24.8.2006 9:29:01)

Naredi BC mini test. Je najbolj občutljiv in zaznava zelo majhne koncentracije hormona beta HcG.
LP

Naja31 -> RE: kaj naj naredim? (24.8.2006 9:47:53)

Počakaj še kakšen dan in naredi zjutraj CB, jaz mu še najbolj zaupam.
Mogoče ti pa samo M zamuja.

Glede na simptome ki ji h navajaš si lahko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image], ampak ni pa nujno.

Počakaj še kaken dan.

Anonimen -> RE: kaj naj naredim? (24.8.2006 10:12:12)

ja bom, videla, bom delala test zopet v ponedeljek če ne bo do takrat prišla M. Najbolj me nevrira rjav izcedek, ker res ne vem kaj bi lahko bilo to, in zakaj....

srki -> RE: kaj naj naredim? (24.8.2006 12:34:50)

Glede nosečnosti še malo pošakaj s testi, kar pa se izcedkov tiče, pokliči G in se dogovori za pregled. 

Stran: [1]