aventov cucelj s spremenljivim pretokom (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


SAJA -> aventov cucelj s spremenljivim pretokom (24.8.2006 8:59:42)

prosim če mi opišete kako to deluje.Bolj ko berem, kako to gre,bolj sem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




Mina1 -> RE: aventov cucelj s spremenljivim pretokom (24.8.2006 9:03:59)

Tam imaš črtice I, II in III.

Ko daš na I, je pretok minimalen, daš na II, malo več in na III ful teče. Pač obrneš flaško tako, da je črtica zgoraj pri ustnici. Upam, da razumeš, težko razložim.




GATA -> RE: aventov cucelj s spremenljivim pretokom (24.8.2006 9:04:31)

Ena I črtica - majhen pretok
II črtici - malo večji pretok
III črtici - še večji pretok

Črtice morajo biti obrnjene navzgor - pod noskom. Če teče prehitro se bo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] zaletelo.

Upam da sem ti kaj pomagala in da si to mislila.




SAJA -> RE: aventov cucelj s spremenljivim pretokom (24.8.2006 12:01:04)

ja zdaj razumem.jest sem mislila da se obrača kar med pitjem skoz[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




SAJA -> RE: aventov cucelj s spremenljivim pretokom (24.8.2006 12:03:29)

a ja!s katerim pa začnete,III,II ali I?




Mina1 -> RE: aventov cucelj s spremenljivim pretokom (24.8.2006 12:05:13)

Ja z I začneš. Tako ga navadiš na najmanj, ko ba zalaufa in hoče več, pa daš npr. II, dosti kasneje pa recimo III. Tako nekako. Če boš dla takoj III, zna preveč teči mimo in bo prehuda zanj naenkrat.

Sej bo:))




petra.horzi -> RE: aventov cucelj s spremenljivim pretokom (24.8.2006 12:56:42)

to naj bi blo za lažji prehod od dojenja k steklenički, tko da men bi blo pa logično da bi najprej velik tekl-se pravi III, pol pa zmeri manj, k tko je pr dojenju a ne?!no sej jz nimam teh cucljev, mam kr že 4ko, sam tko bi jz nardila če bi kupla tega




Mina1 -> RE: aventov cucelj s spremenljivim pretokom (24.8.2006 12:59:04)

Ja, tudi mogoče, samo III res precej poliva mimo in pomoje dojenček preveč naenkrat dobi, se mu zaleti. Tako je bilo pri nas. Že recimo I je proti tisti prvi luknjici na normalnem cuclju velika sprememba.




GATA -> RE: aventov cucelj s spremenljivim pretokom (24.8.2006 13:07:58)

Če mene kdo vpraša se te cuclji bolj uporabljajo za gosto hrano (mlečne kašice) po steklenički, ker ima ta cucelj črtico in ne luknjice, tako da gre hrana lažje čez. No jaz uporabljam za mlečne kašice, seveda dodatno razredčeno z mlekom. Sem probala tudi mleko sam se je naši [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] zaletavalo, tako da za samo mleko imam cucelj z luknjicami. Pri III se črtica zelo razpre tako da ne vem če lahko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] tako hitro oz. količinsko naenkrat pije.




Bejba -> RE: aventov cucelj s spremenljivim pretokom (24.8.2006 15:30:32)

Punce, ampak jaz sem ta cucelj enkrat sama probala, pa se mi zdi da pri I, II in III enako teče in pri vseh zelo močno. Tako, da sem ga tudi jaz pri prvem uporabljala, ko smo začeli vmešavati kašico v mleko, pri ta drugem pa ga sploh še ne upam, saj se mu že pri cuclju št. 3 vse zaletava [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].
Ne vem no, lahko da se men sam zdi, ampak res mi vedno isto teče pa kakorkoli obrnem.

LP; Bejba




Anonimen -> RE: aventov cucelj s spremenljivim pretokom (24.8.2006 16:18:29)

Mi imamo ta nastavek. Moram povedati, da kakor koli ga obrneš enako teče, čeprav naj ne bi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Je pa res super zdaj ko moj princ star 9m., da hitro popije mleko ali čaj, in da mu ni potrebno tako vlečt. Pa tudi prej ko je bil  star 4m. je bilo fajn, če sem mu v flaško dala 2 žlički kašice, da je fajn šlo skozi.




Stran: [1]