Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Mojemu ciklusu se je zmešalo-rabim pomoč! 23.8.2006 19:50:27
|
|
|
|
soncece24
|
Verjetno imaš samo vmesno krvavitev. Jej tabletke naprej, verjetno se bo ustavila. Malo se ti je pomrdalo vse skupaj, ker si eno pozabila. Meni se je to parkrat zgodilo, pa mi je G rekel, da se to lahko zgodi in da ni panike. Dokler se mi ni zadnje leto jemanja začelo to dogajat vsak mesec (jedla sem jih 7 let), potem sem jih pa nehala. Po mojem ni panike, lahko pa pokličeš h G, če te skrbi.
|
|
RE: Mojemu ciklusu se je zmešalo-rabim pomoč! 23.8.2006 19:50:58
|
|
|
|
Anonimen
|
to mislim, da se ti ne bi smelo zgoditi.. ker M naj bi prišla 3-5 dni po zadnji KT... da, pa tkole kar drug dan pride... men se to ni zgodil.tud če sem pozabila kakšno, pa jo sploh nisem vzela, sem potem zvečer normalno naprej jedla in M je prišla tko kot bi mogla..
|
|
|
|
RE: Mojemu ciklusu se je zmešalo-rabim pomoč! 23.8.2006 19:54:22
|
|
|
|
Tejči
|
Jaz skoraj vsak mesec pozabim vzet kakšno tabletko, pa pride M 4 dan po prenehanju jemanja tabletk..tako, da mislim, da ni kriva tista pozabljena tabletka. Jaz bi na tvojem mestu poklicala G in vprašala...
|
|
|
|
RE: Mojemu ciklusu se je zmešalo-rabim pomoč! 23.8.2006 20:08:13
|
|
|
|
Anonimen
|
mislim, če si pozabila samo 1 tabletko se ti to nebi smelo zgoditi. mogoče si pozabila 2 zaporedoma. mene pa zanima, če si skrajšaš jemanje tabletk za 1 teden, da si prestaviš M, a je to kaj narobe. a lahko vpliva na kasneje na zanositev, ker zmedeš celotni ciklus.
|
|
|
|
RE: Mojemu ciklusu se je zmešalo-rabim pomoč! 23.8.2006 20:52:26
|
|
|
|
cukerček
|
jaz bi pripisala vse skupaj stresu ki si ga doživljala v zadnih dneh, če sem jaz pod pritiskom ali v stresu se mi včasih tudi zgodi da se predčasno pojavi. brez panike, dalje jemlji tabletke pa se bo samo ustavlo.
|
|
RE: Mojemu ciklusu se je zmešalo-rabim pomoč! 23.8.2006 20:54:42
|
|
|
|
Moyca_
|
men se to ni nikoli zgodilo
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?