|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mojemu ciklusu se je zmešalo-rabim pomoč!
23.8.2006 19:38:00   
Anonimen
Skoraj dve leti že jemljem KT.Do sedaj nisem imela težav.Prejšnji teden sem pozabila vzeti eno tabletko in to sm ugotovila šele drugo jutro in brez panike vzela naslednjo.In do danes vsak dan,tak da nisem več nobene izpustila.In včeraj sm dobila rjav izcedek,danes zjutraj pa sem že močno krvavela.Zdi se mi čudno,da bi to lahk bila menstruacija,ker imam še osem KT do konca.Res nevem,zakaj se to dogaja,ker je prvič.Je možno,da je tista tbl.,ki sm jo pozabila vzet,sprožila to?Bi morala k ginekologu?Naj jem tbl. še naprej(danes sm jo še vzela)?

Hvala za pomoč...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mojemu ciklusu se je zmešalo-rabim pomoč!
23.8.2006 19:50:27   
soncece24
Verjetno imaš samo vmesno krvavitev. Jej tabletke naprej, verjetno se bo ustavila. Malo se ti je pomrdalo vse skupaj, ker si eno pozabila. Meni se je to parkrat zgodilo, pa mi je G rekel, da se to lahko zgodi in da ni panike. Dokler se mi ni zadnje leto jemanja začelo to dogajat vsak mesec (jedla sem jih 7 let), potem sem jih pa nehala. Po mojem ni panike, lahko pa pokličeš h G, če te skrbi.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.8.2006 19:50:58   
Anonimen
to mislim, da se ti ne bi smelo zgoditi.. ker M naj bi prišla 3-5 dni po zadnji KT... da, pa tkole kar drug dan pride...

men se to ni zgodil.tud če sem pozabila kakšno, pa jo sploh nisem vzela, sem potem zvečer normalno naprej jedla in M je prišla tko kot bi mogla..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
23.8.2006 19:54:22   
Tejči
Jaz skoraj vsak mesec pozabim vzet kakšno tabletko, pa pride M 4 dan po prenehanju jemanja tabletk..tako, da mislim, da ni kriva tista pozabljena tabletka. Jaz bi na tvojem mestu poklicala G in vprašala...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.8.2006 20:08:13   
Anonimen
mislim, če si pozabila samo 1 tabletko se ti to nebi smelo zgoditi. mogoče si pozabila 2 zaporedoma.

mene pa zanima, če si skrajšaš jemanje tabletk za 1 teden, da si prestaviš M, a je to kaj narobe. a lahko vpliva na kasneje na zanositev, ker  zmedeš celotni ciklus.

(odgovor članu Tejči)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
23.8.2006 20:52:26   
cukerček
jaz bi pripisala vse skupaj stresu ki si ga doživljala v zadnih dneh, če sem jaz pod pritiskom ali v stresu se mi včasih tudi zgodi da se  user posted image  predčasno pojavi. brez panike, dalje jemlji tabletke pa se bo samo ustavlo.

Naši spomini so edini raj iz katerega nas ne more nihče pregnati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.8.2006 20:54:42   
Moyca_
men se to ni nikoli zgodilouser posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu cukerček)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.8.2006 7:37:56   
tanikaa
Ko sem še jemala KT se mi je tudi večkrat zgodilo, da sem pozabila vzeti tabletko. Pa se mi je tudi pojavil ta izcedek. Sem bila pri G in mi je rekla, da moram samo naprej jamati tabletke do konca. In v tem času naj jem po dve tabletki. Do tega pa pride zaradi tega, ker imam baje močne ovalucije.

Evo, tak je meni rekla moja G. Če te pa še kljub vsemu skrbi, pa kar odpeketaj k svoji G, da ti pomiri tvojo dušico.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?