|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   cicido ali zmajček
23.8.2006 14:53:39   
Vanja-7
Našo štiri letnico bi letos naročila na eno revijo, Kateja je bolj primerna za to starost cicido ali zmajček.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: cicido ali zmajček
23.8.2006 14:54:55   
darjatimci
Če se ne motim Zmajček bolj priporočajo,tudi v vrtcih.

(odgovor članu Vanja-7)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.8.2006 15:07:36   
Luni
Mi smo imeli eno leto tudi zmajčka (v 1. razredu devetletke v šoli). Ni bil všeč ne otroku ne meni. Prisegam na Cicido in kasneje Ciciban. Ta velikemu (9 let) kupujem Cicibana, ta mali (5 LET) pa je naročen na Cicido, katerega preberemo večkrat.

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.8.2006 15:07:42   
*metuljčica*
TUDI SAMA MENIM DA JE ZMAJČEK BOLJ PRIMERNA REVIJA ZA TVOJO HČERKICO, KER SEM JO TUDI NA LASTNE OČI VIDELA IN PRELISTALA. SOSEDOVA PUNČKA JE TO REVIJO IMELA V VRTCU PRAV TAKO OD 4 LETA IN JE ZELO LEPA IN ZANIMIVA.

Neposredna povezava do sporočila: 4
23.8.2006 15:50:46   
mojcapr
Mi imamo Zmajčka in je super.

(odgovor članu *metuljčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.8.2006 18:20:05   
tosja
Če se ne motim Zmajček bolj priporočajo,tudi v vrtcih.
IZVIRNO SPOROČILO: darjatimci

JA PA JA! Odvisno v KATEREM - v našem že ne!

Mislim da je letos (nisem sigurna) praznoval CICIBAN-CICIDO  50let. Dobil je priznanje predsednika DRNOVŠKA.
Glede kvalitete se ne da primerjat - tako estetsko, literarna kvaliteta (v CICIBAN in CICIDO pišejo samo priznani in kvalitetni avtorji)
Če pa misliš, da je KVALITETA v vseh tistih pisanih, kičastih nalepkah v Zmajču - je to tvoj izbor.
To je samo moje mnenje - kupi obe reviji, prelistaj jih preberi in se odloči.
Za tvojega otroka je primeren CICIDO!!! user posted image
lp, tosjauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6
23.8.2006 18:33:47   
darjatimci
To pa je odvisno od vrtca in njihovih pedagoških vodij,ki pač predlagajo,seveda se potem odločimo starši kaj bomo kupili,nič nas ne obvezuje v nakup.Mnenja so pač različna in odločitve tudi.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.8.2006 19:13:08   
tosja
seveda se potem odločimo starši kaj bomo kupili,nič nas ne obvezuje v nakup.Mnenja so pač različna in odločitve tudi. IZVIRNO SPOROČILO: darjatimci

user posted image      user posted image       user posted image      user posted image      user posted image      user posted image      user posted image      user posted image      user posted image      user posted image    
user posted image      user posted image      user posted image      user posted image      user posted image      user posted image      user posted image      user posted image      user posted image      user posted image     

Neposredna povezava do sporočila: 8
23.8.2006 19:21:40   
Anonimen
Naš otrok je star 4 leta in smo lansko šolsko leto imeli Zmajčka. Pa ne vem, meni se zdi preveč stvari za take, ki se učijo pisat. Je treba črke vstavljat in podobno.
Cicidoja sicer ne poznam dobro, sem ga pa enkrat nekje prelistala, pa se mi je zdelo, da je primeren za manjše otroke. Bolj koz Zmajček. Tako da bomo letos verjetno naročili Cicido.

(odgovor članu tosja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
23.8.2006 22:14:23   
Erdbeere
Tudi meni se zdi da je za 4-letnika bolj primeren cicido, ker zmajček se mi zdi bolj za kasneje, ko se uči pisat, naša je imela lani cicidoja pa ga bo tudi letos imela 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.8.2006 22:16:01   
N _ B
Cicido.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.8.2006 23:37:37   
sato
Mi smo imeli pri štirih letih Zmajčka, pri petih pa smo naročili Cicido. Zmajčka je hčerka komaj pričakala, že po poti iz vrtca ga je listala, prebrale sva vse do zadnje pike...Cicido pa je sploh ni pritegnil. Priznam, da tudi mene ne. In se je zgodilo, da kakšne številke sploh nisva prebrale. Še sedaj rada prelista stare Zmajčke,pa kakšno pravljico prebereva... 
Zato bom letos naročila Zmajčka.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.8.2006 7:20:41   
tanikaa
Moj ta mali je imel naročeno oboje. Vendar ga je bolj pritegnil Zmajček, ker je lahko pisal v njega in tiste "kičaste" slikice je moral lepiti v določene zgodbice. No, v glavnem je raje pisal in lepil, kot pa poslušal zgodbice iz Cicidoja.

Sicer pa sama najbolje veš, kaj tvoj otrok raje dela. Lepi "kičaste" slikice ali pa posluša zgodbice in pesmice.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu sato)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.8.2006 8:58:12   
Anonimen
najprej smo imeli cicido, naslednje leto zmajčka,
letos gremo nazaj na cicido

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
24.8.2006 9:03:12   
vesna.com
Mi mamo pa TROBENTICO.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
24.8.2006 20:32:21   
Anonimen
Zmajček.user posted image user posted image user posted image

Men je Cicido tako "partizanski"user posted image

(odgovor članu vesna.com)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?