nina166 -> RE: Pozdravljene CELJANKE (24.8.2006 15:07:23)
|
Pozdravljene! Jaz pa sem pred dobrima dvema mesecema rodila v Celjski porodnišnici in sem bila zelo zadovoljna. Babica je bila super in mi je res veliko pomagala pri porodu. Tudi sestre na oddelku so zelo prijazne in ustrežljive. <meni so zelo pomagale, da sva se z mojim pikecem navadila dojit. Res zelo pomagajo. Moj sinek je imel prvo noč po porodu težave z dihanjem, ker je dobil neko infekcijo na porodu, tako da je bil dva dni priklopljen na ta aparat, ki kontrolira dihanje in srčni utrip. Mene je tako skrbelo, da sem skoraj znorela, vendar je bila zdravnica zelo prijazna, kadarkoli me je kaj zanimalo mi je povedala kako je z njim, in me večkra pomirila, da se to zgodi večim novorojenčkom in da bo še vse dobro. Potem pa je dobil še zlatenico, ki se mu je kar vlekla, tako da sva bila v bolnici celih 9 dni. Ko je bil pod lučko, so me sestre prišle klicat, da sem ga šla podojit in so mi pomagale, da sem ga lepo podojila. Na začetku (posebno pri prvam) zna biti dojenje kar problem. Potem sva šla pa domov, vendar sva mogla po 2 dneh na pregled zaradi zlatenice in ker se mu je spet mal povečala, nama je zdravnica svetovala, da še mal ostanema v bolnišnici, da mu ne bi preveč narastla. In spet sva bila dol 2 dni-sestre in zdravniki pa so bili spet zelo prijazni, čeprav sem mislila, da so se naju že pošteno naveličali. ZS celjsko porodnišnico sem zelo zadovoljna in če in ko bom imela še kakšnega otroka bom spet šla rodit v Celje. Pri samem porodu pa baje veliko pomaga tudi to, če je partner pri porodu prisoten. Vendar sem jaz imela super babico in sem prepričana, da bi bila enako prijazna, tudi če ga ne bi bilo z mano. Je pa tako, da se v vsaki porodnišnici najdejo tudi taki, ki niso ravno najbolj prijazni in ustrežljivi. Jaz imam res samo dobre izkušnje kar se tiče osebja v celjski porodnišnici. Toliko z moje strani, če pa katero še kaj zanima, pa z veseljem pomagam. lp in čimlepšo nosečnost nina
|
|
|
|